Zijn dit nou die pittoreske Italiaanse trouwlocaties?!

Daar zitten we dan in een appartementencomplex in Peschiera del Garda, 30 graden heet, geen wifi te bekennen en met slechts een kladje papier op schoot met wat namen van interessante agriturismo’s, oftewel landelijke trouwlocaties.

Rondjes, rondjes en nog eens rondjes…
Vol goede moed rijden Mr. S, dochterlief en ik de binnenlanden van Noord-Italië door, op zoek naar locaties als Castello de Monteolivieto en Ca del Baldo. Onderweg komen we om de andere kilometer bordjes tegen die ons weer naar andere locaties leiden. Nieuwsgierig als we zijn rijden we al snel rondjes en rondjes en rondjes… We hebben welgeteld twee locaties van ons lange lijstje bezocht en zijn allesbehalve enthousiast.

Als je goed kijkt zie je het dode ongedierte overal liggen in deze authentieke kapel. Jammer!

Vertekend beeld?
Een kleine impressie: vervallen gebouwen langs snelle autowegen, blaffende honden, stinkende vuilnisbakken bij de voordeur en geen gastvrouw- of heer die ons hartelijk welkom heet – zo hoort het toch te gaan in Italië, of hebben wij een vertekend beeld van de werkelijkheid?! – Oké, oké… je krijgt daar eeuwenoude gevels met krioelende wijnranken voor terug en overal waar we langskomen staan de wijntonnen uitnodigend op de erven. Dat is natuurlijk ook het Italië waar we het om doen.

Het gaat goed komen!
Dag 2 en dag 3 worden niet veel beter… Inmiddels heb ik wel een telefoonnummer van een Italiaans-Duitse weddingplanner ontvangen, die niet eens zo heel ver weg woont. Na een telefoontje regelen we subiet een afspraak op dag 4 en ziet onze Italiaanse toekomst er ineens een stuk beter uit!

Meer van Barbara

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.