Where Italy meets the Betuwe?

Goed. Locatie is gekozen… het is uiteindelijk – na veel wikken en wegen en heel veel kilometers rijden – gewoon Nederland geworden. Tenminste, gewoon, noem het maar gewoon. Tijdens onze zoektocht naar geschikte trouwlocaties in Nederland stuitten we van de ene pittoreske locatie in de andere groteske. Italië had alles en meer waar we van durfden dromen, maar toch lag de ene locatie te ver van de andere, had de ene agriturismo te weinig capaciteit en de andere was juist weer veel te groot. Bij sommige prachtige locaties waren we verplicht biologische catering af te nemen (t.w.v. 15.000 euro voor 30 personen!!) en in bepaalde wijngaarden (wat een plaaaatjes!) mochten we alles doen wat we maar widen, maar de eigenaren hadden zelf nul ervaring met bruiloften. Tja, dan wordt de organisatie ervan wel wat risicovol.


Bye bye prachtige wijngaarden…

Where Italy meets the Betuwe!
Dus, we zochten nog steeds naar een Italiaans sfeertje dichter bij huis en kwamen terecht bij De Olmenhorst in Lissebroek, where Italy meets the Betuwe! Prachtige boomgaarden met appels en peren, intieme hofjes, mooie boerderijen en alles is bioloigsch te verkrijgen. Lange tijd dachten we voor deze locatie te gaan, zij het niet dat de benadering wat onpersoonlijk was en de offerte hoger uitviel dan we hoopten.

Little Italy in Noord-Holland
Tweede – doch nog steeds een favoriete – keus was Blooming hotel in Bergen. Het is daar mogelijk gebruik te maken van de privé duinpan (!) – mits het droog weer is, want een overkapping mag niet vanwege het beschermd natuurgebied. Zo kunnen we toch nog ‘buiten’ trouwen en de catering in Italiaanse sferen brengen. Hebben we alsnog Little Italy in Noord-Holland ;) . Nu maar hopen op droog weer… met misschien zelfs was zonnestralen. We wagen het erop… Blooming hotel it is!

Dus we nemen nog één keer afscheid van het prachtige Verona (hier staan we bij het balkon uit het verhaal van Romeo & Juliet in Verona) en verwelkomen de milde zeebries van Bergen aan Zee!

Meer van Barbara

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.