But what the hack, de jurk is in the pocket!

Het is nog een half jaar tot aan onze bruiloft en toch zitten we al in de volle voorbereidingen. Is dat normaal?! Ja, als ik de magazines mag geloven doen veel stellen het zelfs al eerder. Wat in ieder geval al afgevinkt kan worden is de magische jurk! Ik ben totaal geen jurkenmens. Oké, voor premières, sjieke diners of een enkele verjaardag wil ik me best in een jurkje wurmen, maar om nou compleet in de belangstelling te staan en dan ook nog eens een jurk aan hebben… pfff… als ik er aan denk krijg ik het al warm!

Love @ first sight
Een vriendin wees me op en jurk en alsof het mogelijk is was het liefde op het eerste gezicht! Het is een japon van Cymbeline en na even te googelen vond ik direct ook de winkel waar ‘ie verkocht wordt: De Bruidssuite in Amsterdam Oud-Zuid.

Lekker dichtbij, fijne verkoopsters, lieve eigenaresse, en de jurk was ook nog eens more than I could hope for.

Blote benen?! Ben ik wel goed bij mijn hoofd?
Toegegeven, de eerste paar nachten lag ik er bijna wakker van. Bijna, want eigenijk ben ik het type dat direct in slaap valt zodra mijn hoofd het kussen raakt! Is ‘ie niet te apart? Zal hij ‘m wel mooi vinden?  Blote benen?! Ben ik wel goed bij mijn hoofd? En wat voor schoenen ga ik hierbij dragen? Trouwklompjes / -muiltjes (of hoe je ze dan ook noemt) zijn totaal niet aan mij besteed, dus dat wordt weer een uitdaging. But what the hack, de jurk is in the pocket; De tweede hobbel – na het vinden van de juiste locatie – is genomen!

Meer van Barbara

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.