Nóg eenvoudiger trouwlocaties vinden via de Toptrouwlocaties app

De Toptrouwlocaties app is dé app voor toekomstige bruidsparen die op zoek zijn naar hun trouw- en feestlocatie en inspiratie op willen doen. De app is een afgeleide van de website Toptrouwlocaties.nl, onderdeel van High Profile bv.
 
 

De favorieten
Binnen de app kun je, net als op de website, zoeken naar de droomlocatie voor jullie bruiloft en de zoekopdracht verfijnen aan de hand van tientallen criteria. Bovendien kan je – na registratie – de allermooiste locaties toevoegen aan jullie favorieten. Wanneer je op een later moment inlogt bij ‘Mijn locaties’, worden jouw opgeslagen locaties getoond.

Uitgebreide presentaties, top 10 lijsten en inspirerende beelden
De iPhone app is al een paar maanden te downloaden, maar nu is ook de iPad app verkrijgbaar. De locaties hebben uitgebreide presentaties en zijn voorzien van mooie, grote foto’s en inspirerende video’s. Verder zijn top 10 lijsten te vinden, zodat je in een handomdraai de toplocaties in een provincie of op soort locatie kan zien.

Kans op een huwelijksdag t.w.v. 10.000 euro

Wanneer de trouw- en feestlocatie gevonden is, hoef je het alleen even door te geven via Toptrouwlocaties.nl  om kans te maken op een huwelijksdag naar keuze t.w.v. 10.000 euro, een gratis trouwjurk van Sincerity of het Librije’s Zusje arrangement t.w.v. 345 euro per persoon.

Nog meer cadeaus in de WeddingGifts
Bovendien ontvang je dan de goedgevulde WeddingGifts, met o.a. een Douglas card t.w.v. 10 euro. Vanaf eind november verloot Toptrouwlocaties.nlook nog eens iedere maand een suite aan de bruidsparen die hun locatie doorgeven.

De Toptrouwlocaties app is gratis te downloaden in de App Store »

 ”Niet te geloven, we hebben alleen maar onze trouw- en feestlocatie doorgegeven aan Toptrouwlocaties.nl en wij winnen nu onze bruiloftlocatie terug”

Op 18 september jl. werden Saskia en Angela verrast met een huwelijksdag t.w.v. 10.000 euro in Finley Het Witte Huis.
Lees hier het verslag van de uitreiking en de reacties van het pasgetrouwde stel! »

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: