Marja en Laura, de Locatie adviseurs!

Lieve bruidsparen,

Mijn naam is Marja de Hoon en ik woon in Mierlo (Noord-Brabant). Na zes jaar werkzaam geweest te zijn als Sales & Event Manager in de hotelwereld, was ik toe aan iets nieuws. Het organiseren van evenementen vind ik nog steeds heel erg leuk en misschien ben ik daarom wel drie keer ceremoniemeester geweest bij bruiloften van familie en vrienden.

‘De veelzijdigheid maakt het werk zo leuk’

Op 1 oktober 2010 ben ik begonnen als Locatie Adviseur bij Toptrouwlocaties.nl. Wat het werk zo leuk maakt, is de veelzijdigheid. Het ene moment ben je in contact met een bruidspaar die het even niet meer ziet zitten tussen al die locaties en met mijn advies dé trouwlocatie vindt. Het volgende moment ga je op bezoek bij de mooiste locaties van Nederland, om een nog beter beeld te krijgen en daardoor dus ook een beter advies te kunnen geven aan de bruidsparen.

Geweldige prijzen
Elk kwartaal verloten wij geweldige prijzen aan bruidsparen die hun locatie doorgeven en het is dan ook bijzonder om te zien dat je een bruidspaar echt  gelukkig kan maken met een gratis huwelijk bij bijvoorbeeld Finley het Witte Huis (september 2011).

‘Natuurlijk hoop ik dat hij een keer op zijn knieën gaat’

Ik zie mijzelf al in een prinsessenjurk en een super trouwlocatie… wie weet?
In mijn vrije tijd hockey ik veel en in de winter ga ik graag snowboarden in Frankrijk / Oostenrijk. Ik woon samen met mijn vriend Jeroen en natuurlijk hoop ik dat hij een keer op zijn knieën gaat. Al van kleins af aan zie ik mezelf lopen in zo’n mooie prinsessen jurk, een koets met paarden en een super trouwlocatie. Dus wie weet….

Ik wens jullie veel succes met de zoektocht naar een prachtige, stoere, romantische, strakke of klassieke trouwlocatie. En als je onze hulp nodig hebt, staan we voor je klaar!

Liefs, Marja

—-

Hoi!

Ik ben Laura van den Berg. Ik heb ruim drie jaar op de productie afdeling gewerkt van High Profile (de overkoepelende organisatie van Toptrouwlocaties.nl). Hier zorgde ik voor de advertenties in de printuitgaven en op de websites. Marja werkte ruim een half jaar alleen als Locatie Adviseur en had het superdruk met alle leuke aanvragen; zij kon dus wel een collega gebruiken! En daar kwam ik in het plaatje…. het is voor mij een superleuke, nieuwe ervaring die ik met beide handen aanpak.

Dé locatie voor de speciale dag
Het is zo fijn om een bruidspaar te kunnen helpen met het vinden van dé locatie voor hun speciale dag. Daarom bezoek ik verschillende locaties om een volledig beeld te krijgen van de locatiemarkt zodat ik iedereen goed kan adviseren in de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie.

Prijsuitreikingen
De kers op de taart zijn natuurlijk de prijsuitreikingen voor de bruidsparen. We verloten een paar keer per jaar verschillende prijzen aan bruidsparen die aan ons hebben doorgegeven dat ze hun locatie hebben gevonden via Toptrouwlocaties.nl.

‘Alle blije gezichten van de bruidsparen en de nog blijere gezichten van de bruidsparen die een prijs hebben gewonnen zijn zo leuk. Daar doe je het voor!’

Samen met Marja ga ik jullie wekelijks op de hoogte houden van wat ons bezighoudt bij Toptrouwlocaties! 

Tot snel, Laura


Marja en Laura zijn te bereiken via:

T (085) 2735 735
E marja@toptrouwlocaties.nl / lauravdberg@toptrouwlocaties.nl

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: