Zelf een origineel en persoonlijk kaartje maken, wel zo leuk!

Grote kans dat je er al eens van gehoord hebt, of het al eens geprobeerd hebt. Zo niet: kom eens onder die rots vandaan! Anno 2011 is het so not done om een standaard trouwkaart te versturen en het is al helemaal uit den boze om een bedankkaartje uit de winkelschappen te trekken. In een tijd waarin we allemaal druk zijn, haast hebben, multitaskend onze dagen doorbrengen, geef je met een zelfgemaakte kaart van Poobies aandacht aan jouw gasten – en daarmee ook aan de voorbereidingen of nasleep van jullie meest bijzondere dag.

 


Kunstwerkjes

De geboortekaart van onze dochter was voor mij de start van een inmiddels langdurige relatie met Poobies. Bij elke noemenswaardige gebeurtenis ga ik er weer even voor zitten en maak ik in een handomdraai een nieuw ‘kunstwerkje’ voor de Kerst, verjaardagsfeestjes, een verhuizing…

Save the date
Familie en vrienden weten het inmiddels al en kijken steeds uit naar een volgende ‘editie’ van het Sam-Loïse magazine. Daarom vonden we het geheel in lijn om de save the date kaart voor ons trouwen ook weer in die stijl te doen (zie afbeelding hiernaast). 

Maak gebruik van eigen foto’s

Persoonlijk en toch snel
Het leuke is dat Poobies niet stil staat en steeds weer met nieuwe afbeeldingen, thema’s en kleuren komt. Door te spelen met al die mogelijkheden kun je gemakkelijk zelf persoonlijke kaarten maken – helemaal wanneer je daar eigen foto’s in gebruikt (denk aan foto’s van het huwelijksaanzoek, een zwangere buik, een romantische kus).

Bestel voor alle zekerheid eerst een proefdruk… 

Van proef naar origineel!
Fijn is ook dat je de kaarten een dag na de bestelling al in huis hebt. Wil je zekerheid dat het resultaat is wat je ervan gehoopt had? Dan kun je voor € 2,50 een proefdruk van je eigen ontwerp op de mat verwachten. Poobies kaarten worden full colour gedrukt op mooi, stevig papier (300 grams) en dubbele kaarten worden voorzien van een vouwnaad. Bij de verschillende formaten kun je – hoe handig – ook de enveloppen direct mee bestellen. 

De kerst komt eraan… combineer jullie save the date-, trouw- of bedankkaart met een kerstgroet
Bekijk de voorbeeldkerstkaarten

Kind kan de was doen!
En ben je nou niet zo creatief, maar wil je wel iets uit je eigen koker? Gebruik dan de voorbeeldkaarten die je heel eenvoudig naar je eigen wensen kunt aanpassen. Kind kan de was doen!
Geïnspireerd geraakt? Ga direct aan de slag op www.poobies.nl en maak vrijblijvend een account aan zodat je overal en vanaf elke computer opnieuw kunt inloggen om aanpassingen te maken of bestellingen te plaatsen…

Tip: Veel trouwlocaties helpen je graag met beeldmateriaal of creatieve invalshoeken…
Tip: Ook leuk: de menukaartjes voor het diner in dezelfde look & feel als de uitnodigingen!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: