Ontspannen plannen

Een bruiloft wordt vaak omschreven als één van de mooiste dagen uit het leven. Een dag die je niet vergeet en waar je met plezier nog vaak aan terug denkt. Het plannen van die dag vraagt echter nogal wat uithoudingsvermogen.

 

Niet voor niets staat trouwen op de 2e plaats in de stress top 5. Om je te helpen de reis naar je bruiloft zo ontspannen mogelijk te maken volgen hier een aantal tips;

 

Handig

Toptrouwlocaties.nl op deze site is van alles te vinden om jou te helpen en te inspireren een geweldige dag samen te stellen. Zo vind je hier jouw perfecte locatie en kun je ook nog eens verschillende locaties vergelijken. Je kunt je vraag stellen aan één van de wedding planners en natuurlijk is er ook een checklist op deze website te vinden! Dus No Stress! Met die checklist erbij gaat het helemaal goed komen!

 

Lief

Masseer elkaar, aanraking en massage reduceert stress. Kies een massage olie die de ontspanning bevordert, zoals Lavendel.  

Lol

Huur een lachfilm. Lachen is gezond en een goed medicijn tegen stress. Kom bijvoorbeeld alvast in de stemming met de komedie ‘Bridesmaids’.

 

Nodig

Blijf open met elkaar communiceren ook over geld en het budget. Bepaal eerst samen hoeveel je aan iets wilt uitgeven. Wat is het maximum bedrag voor bijvoorbeeld  de catering? Locatie? Goodiebags? Decoratie? Jurk? Lingerie? etc. Respecteer elkaars visie en wensen en werk samen naar een win-win situatie.  Maak een lijst met harde wensen (wensen waar je geen concessie op wilt doen) en zachte wensen (wensen met onderhandelingsruimte) Houd je aan de afspraken.

 

Wanneer je dit vooraf grondig bespreekt bespaar je jezelf heel wat stress. Houd in gedachten dat jullie allebei het beste met elkaar voor hebben en vanuit een liefdevolle en positieve intentie handelen, ook wanneer je het niet met elkaar eens bent.

 

Mooie bijkomstigheid; Wanneer je  voor je bruiloft al open met elkaar over geld  en de verdeling ervan kunt praten dan doe je dat tijdens je huwelijk ook!

 

Liefde

Liefde is waar het toch altijd weer om draait. Boeken, muziek, films….de liefde inspireert. Heb je kinderen of een kinderwens? Houd dan een dagboek bij over jullie liefde en het plannen van de bruiloft. Als zij later dan ook de route naar “Ja! Ik wil” bewandelen kunnen ze het verhaal over jullie liefde en de bezegeling ervan lezen. Hoe mooi is dat?

 

Geniet van de reis!

 

Meer tips?

Hoe vermijd ik bruiloft stress

Budgettips

Decoratie

Dagboek lezen?

Bride to B(arbara)

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: