Uniek Valentijnscadeau: Trouwen voor één dag

Nog geen cadeau voor je lief om op Valentijnsdag te geven? Grand Hotel Karel V in Utrecht heeft een superleuke ludieke actie: Je kunt op 26 februari komen trouwen voor één dag! Je kunt al trouwen vanaf €84,50, inclusief ringetjes, bubbels en een trouwfoto. Lees alle informatie op www.karelv.nl.

 

En de ringen mag je houden…
Alles wordt verzorgd: sprookjesachtige bruidsjurken in alle maten en stijlen, sluiers, tiara’s, vintage jacquets, hoge hoeden, plastic bruidsboeketten in alle kleuren van de regenboog en de ringen mag je houden! Ook krijg je direct een leuke trouwfoto mee van jullie samen!

Rozenboog met bloemetjes
De ceremonie vindt plaats in een prachtige monumentale zaal van Grand Hotel Karel V onder een mooi versierde rozenboog met bloemetjes. Wed and Walk zorgt ervoor dat jullie je verliefd en bijzonder voelen.

Uiteraard staan de bubbels en bruidscupcakes klaar om samen te toosten op jullie geluk!

Nog lang niet klaar met jullie feestje? Kom dan met iedereen gezellig dineren of lunchen in Brasserie Goeie Louisa waar een speciaal bruidsmenu van drie gangen wordt geserveerd.

Weer gewoon pompoenen
Wed and Walk over de huwelijkse voorwaarden: “Dit huwelijk is niet echt, het is een bijzondere belevenis waarin jullie liefde voor elkaar centraal staat. Het is een sprookje dat duurt tot zonsopkomst de volgende dag: bij de eerste zonnestralen is alles weer voorbij en zijn jullie gewoon weer pompoenen!”

Zucht… wat een sprookje!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: