Winnaars suite: ‘Nu kunnen we lekker relaxen voor de grote dag’

Het is weer zover, deze week hebben wij een overnachting in een luxe kamer met zeezicht inclusief ontbijt voor twee personen verloot in Grand Hotel Huis ter Duin. Het gelukkige bruidspaar is Heidi & Kevin. Lees hieronder hun leuke reactie:

Lieve Marja en Laura,

Wat een verrassing dat we zomaar een overnachting in een luxe kamer met zeezicht en een ontbijt hebben gewonnen. Helemaal super. Ons weekend begint fantastisch. We gaan een goede datum plannen richting de bruiloft, om toch nog even samen te relaxen voor de grote dag en zo de stress en spanning even te ontlopen.     
We hebben via jullie site heel veel locaties gevonden die we leuk vonden en uit al die keuzes hebben we er een kunnen kiezen. Ook dankzij jullie persoonlijke aandacht en contact. We hebben onze datum wel moeten verplaatsen, maar dat hadden we er graag voor over, want het is een “toptrouwlocatie”.
Natuurlijk komen we ook op Toptrouwlocatie Event op 25 maart.

Dat willen we natuurlijk niet missen en wie weet hebben we nog een keer geluk.

Heel erg bedankt.

Groetjes , Kervin en Heidi

Verder hebben we deze week een extra actie op Twitter & Facebook geplaatst. Iedereen die dit bericht retweet of via Facebook “vind ik leuk” selecteerde, maakte ook kans op deze geweldige overnachting in Grand Hotel Huis ter Duin. De gelukkige winnares is Sety Ditters. Gefeliciteerd!

Nieuwe website Sincerity

Elk kwartaal verloten wij geweldige prijzen aan de bruidsparen die hun definitieve locatie aan ons doorgeven. Eén van de prijzen is een trouwjurk naar keuze van het merk Sincerity. Kijk hier naar de nieuwe website van Sincerity.

Liefde is… spreuk van de week

Liefs,
Laura & Marja
De Locatie Adviseurs
www.toptrouwlocaties.nl

T (085) 2735 735
marja@toptrouwlocaties.nl / lauravdberg@toptrouwlocaties.nl

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: