Huwelijksproeverij in het hart van de Betuwe

Wil je een huwelijksdag als in een sprookje? Dat kan op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Op 28 maart 2012 kun je voorproeven, beleven en je alvast laten inspireren voor de mooiste dag van je leven, tijdens de “huwelijksproeverij” in de locaties op het Landgoed.

Vele bruidsparen kennen inmiddels Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, het uitgestrekte particuliere landgoed in het hart van de Betuwe. Een prachtige plek, waar heden en verleden elkaar ontmoeten.

Mariënwaerdt biedt in verschillende authentieke locaties mogelijkheden voor het organiseren van huwelijken, diners, recepties en feestavonden. Trouwen in het Koetshuis, een feest in De Hooge Schuur, aankomen met een bootje over de Linge of eten bij de haard. Het kan allemaal op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Proef

Het water loopt je al in de mond bij de geur van de gerechten van landgoedkok Djon Okkerse. Voorproeven is letterlijk proeven van alle lekkere hapjes en gerechten die Djon voor gasten kan maken. Banketbakker Van Keulen laat u de mooiste bruidstaarten zien en presenteert minigebakjes. Proef ook de huiswijnen en heerlijke Landgoedsappen van het Betuwse fruit.

Beleef

De rode loper is voor je uitgelegd. Overal kun je de sfeer proeven van de authentieke locaties met bijvoorbeeld een knapperend vuur in de open haard, de open keuken met koks die lekkers bereiden en romantisch gedekte tafels op het terras. Geniet ook van de prachtige natuur op het landgoed.

Inspiratie

In de Hooge Schuur geven verschillende experts inspiratie voor de mooiste dag van je leven:

 • één van bekendste weddingplanners van Nederland: Astrid Blaauw. Binnenkort tevens vaste blogger op weddingplanner.nl!

 • buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand: Mark van Leeuwen (www.mooitrouwen.nl). Ook Mark wordt één van de vaste gezichten op weddingplanner.nl.

 • passievolle fotograaf en videograaf: Design&Zo/ Film Your Wedding.

 • de mooiste bruidsboeketten en bloemdecoraties van het seizoen: Bloemiste Fernande Hora Siccama.

Ook een regionale juwelier is aanwezig met mooie aanbiedingen, een visagiste en een drukkerij van trouwkaarten. Op deze avond kun je ideeën uitwisselen met andere bruidsparen en kennismaken met de medewerkers van Mariënwaerdt.

Inschrijven
Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open en een halfuurtje later start het programma. Wil je bij dit alles aanwezig zijn, meld je dan aan via corry@marienwaerdt.nl. De inschrijfkosten bedragen € 15,– p.p. (bij boeking van jullie bruiloft of feest op het Landgoed wordt voor het bruidspaar dit bedrag in mindering gebracht op de nota).

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: