Why not?! Trouwen in een string

De modeweek in Berlijn heeft meestal een ‘große Überraschung’ in petto. Afgelopen januari was het de eer aan de designers van ‘Kaviar Gauche’, Johanna Kühl en Alexandra Fischer-Röhler, om de fashionindustrie op zijn grondvesten te doen schudden. 

Een doorzichtige bruidsjurk stal de show, maar alle aandacht ging naar het stukje kleding wat eronder zat: een wit klein stringetje…

Ik kan mij nog niet helemaal voorstellen dat een bruid mij ooit zal vragen om zo’n jurk te vinden voor haar grote dag. Maar mocht de situatie zich voordoen, weet ik in ieder geval bij wie ik aan de bel moet trekken! Wat ik wel zeker weet is dat de uitgenodigde mannen het allerminst vervelend zullen vinden om op de eerste rij plaats te moeten nemen tijdens de trouwceremonie ;).

Dressed in black
Overigens toonden de designers van ‘Kaviar Gauche’ nog een opmerkelijke bruidsjapon: doorzichtig en zwart! Misschien moet ik gewoon even wennen aan deze nieuwe stijl, maar vooralsnog denk ik eerder aan een exhibitionistische begrafenis dan aan een feestelijke once in a lifetime bruiloft.

Succes met de zoektocht naar jullie mooie outfits!
Liefs, Wiesje Hallewas (www.weddingenplanning.nl)

 

Meer van Wiesje

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: