Verras jouw lief met een ticket to the sun

Valentijnsdag. Een dag waarbij de liefde hoogtij viert en love birds elkaar extra in het zonnetje zetten. Je kunt dit natuurlijk letterlijk nemen door met Star Clippers op een bijzondere cruise te gaan met een authentiek zeilschip.

Laat de romantiek van de 19e eeuw herleven en verras jouw lief met een ticket to the sun 😉

Zwoele avonden
Alle hutten aan boord zijn comfortabel en de meest luxe hebben zelfs een jacuzzi en direct toegang tot het buitendek. Op warme zwoele avonden is het zelfs mogelijk om buiten op het dek te slapen onder de sterrenhemel. Nieuw dit voorjaar is de route via de Baltische Zee, waarbij de Star Flyer prachtige culturele en sprookjesachtige steden als Kopenhagen, Stockholm, maar ook Helsinki en St. Petersburg aandoet.

Route van de Vikingen
De Star Flyer vaart vanaf mei door Noord-Europa. Vanuit de Lage Landen en Duitsland tot de Oostzee van de Vikingen en het Oosterse rijk van de Tsaren is Noord-Europa een uitgestrekt, levendig en gevarieerd gebied. Onderweg neemt de Star Flyer met andere grote zeilschepen deel aan feestelijke zeilbootevenementen in bijvoorbeeld Duitse havens zoals Kiel, Hamburg en Rostock.

Het voordeel van de schepen van Star Clippers is, dat ze kleinere havens kunnen aandoen en hierdoor originele routes kunnen varen. Ze komen daar, waar de grote cruiseschepen niet kunnen aanmeren en dit zorgt voor een extra intieme belevenis.

Letterlijk in het huwelijksbootje?
Naast de Baltische Zee varen de schepen ook in de Middellands Zee, het Caribisch gebied, Midden Amerika (Costa Rica en Panama) en voor de echte zeilliefhebbers is het ook mogelijk om een oceaanoversteek te maken. Dus, als je echt lef hebt, stap je samen in het huwelijksbootje en waag je de grote, avontuurlijke oversteek…

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: