Meest populaire trouwlocatie van Nederland bekend

Vandaag is trouwlocatie Finley het Witte Huis te Nieuw-Loosdrecht onderscheiden met de Toptrouwlocaties Award 2012. De locatie inspireerde vele aanstaande bruidsparen om bij hen de huwelijksdag te vieren en kreeg het afgelopen jaar de meeste aanvragen op Toptrouwlocaties.nl*.
In totaal maakten 800 locaties kans op de titel. De uitreiking van de award vond passend plaats op de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag.

Ideale trouwlocatie
Tortelduifjes die binnenkort in het huwelijksbootje stappen, weten hoe belangrijk het is om de perfecte trouwlocatie te vinden. In een eerder bruidsparenonderzoek** van Toptrouwlocaties.nl geeft 45% van de stellen aan dat een slechte locatie hun volledige trouwdag kan verpesten. Ongeveer de helft van de bruidsparen spendeert dan ook 50% – 75% van het huwelijksbudget aan de locatie. Uitstraling en sfeer zijn bij tweederde van de bruidsparen de doorslaggevende factoren voor het kiezen van de locatie. Toptrouwlocaties.nlbiedt een veelzijdig aanbod waaruit bruidsparen de voor hen ideale locatie kunnen kiezen.Finley het Witte Huis
Finley het Witte Huis is een rietgedekte villa met buitenterras aan het water. De grootste troef van deze Toptrouwlocatie 2012 is de charme van haar warme en gastvrije service. “Een huwelijk bij Finley het Witte Huis staat garant voor romantiek in een stijlvolle en luxe omgeving,” aldus Dennis Hensbergen van Finley het Witte Huis.

Top 5 populairste trouwlocaties van Nederland
1. Finley het Witte Huis te Nieuw-Loosdrecht
2. Paviljoen de Witte te Scheveningen
3. Landgoed te Werve te Rijswijk
4. Green Village te Nieuwegein
5. Slot Assumburg te Heemskerk

* Op basis van 10.000 aanvragen.
** Onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau NarrowMinds onder 287 stellen die korter dan een jaar geleden getrouwd zijn of binnen een jaar gaan trouwen.
Fotografen: Barbara van Baarsel (foto boven) en Paula Romein (foto onder).

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: