Yes we do… in Arnhem

Foto: Punkmedia

In 2007 werd deze stad bekroond tot Groenste stad van Nederland, en in 2009 zelfs van Europa. Inmiddels is het de zevende winkelstad van Nederland. We hebben het hier over “Ernhem”, de stad in Gelderland die met haar prachtige binnenstad en natuurgebieden op reikafstand, een perfecte ‘trouwstad’ is.

De Gemeente Arnhem heeft een aantal officiele trouwlocaties aangewezen. Op Toptrouwlocaties.nl/arnhem vind je deze, en meer ideale trouwlocaties in en rondom Arnhem.

Een greep uit de Toptrouwlocaties in Arnhem

Villa Sonsbeek
 “Villa Sonsbeek biedt, als officiële trouwlocatie, alle benodigde ingrediënten voor een dag die u nooit zult vergeten. Zeg “JA” tegen de liefde van uw leven in het speciaal voor de gelegenheid ingerichte Wijnlokaal, om daarna heerlijk te genieten van de eventuele bruidstaart en feestelijke bubbles in onze brasserie”.

 

 

Nederlands Openluchtmuseum
“In de Herenkamer of het intieme Zeeuwse Kerkje zal de ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente van Arnhem jullie huwelijk voltrekken. De trots van het Openluchtmuseum is de Arnhemse ‘Geta 76’. Onze prachtige roomwitte tram vervoert jullie met jullie gasten comfortabel door het museumpark”.

 

 

Landgoed Groot Warnsborn
“Idyllisch trouwen op een van de mooiste locaties van Nederland. Het is de mooiste dag van uw leven. Een dag die vreugde en geluk moet uitstralen. Zo’n dag vraagt om een speciale plaats, een plek van historische waarde, zoals Landgoed
Groot Warnsborn te Arnhem”.

 

 

Ontelbaar veel mogelijkheden voor een prachtige trouwreportage

Met haar prachtige binnenstad en omgeven door vele natuur, biedt Arnhem ontelbaar veel mogelijkheden voor fotolocaties. Het stadspark alleen al, Park Sonsbeek, heeft prachtige plekken voor geweldige foto’s, waaronder de beroemde waterval. Voor mooie (oud)hollandse kiekjes, rijd je een stukje verder door naar het Nederlands Openluchtmuseum. Houd je van dieren? Dan laat je je trouwfoto’s maken in Burgers’ Zoo. Of ga naar de heide bij de Posbank: prachtige trouwfoto’s gegarandeerd.  Een tip voor een goed fotografenduo uit Arnhem: Mon & Mine, een verliefd paar met ook nog eens een enorme passie voor bruidsfotografie, en dat levert bijzonder mooie foto’s zodat je een bijzondere blijvende herinnering aan de mooiste dag van je leven overhoudt.

Someting blue
De Arnhemse kleuren zijn blauw en wit. Een beetje Arnhem in je bruiloft betrekken, doe je dus al snel met je Somthing Blue. Je kunt deze kleuren als thema in je bruiloft terug laten komen of door er een subtiel te verwerken in bijvoorbeeld het bloemwerk of (bruids) accessoires.

Foto: Chelsea Nicole, wedding-holiday.net

Ernhemse leveranciers
Wil je alles in en rondom Arnhem regelen, dan heb je volop keuze uit goede leveranciers. Als trouwbedankjes kun je ervoor kiezen om in plaats van een zakje bruidssuikers, Arnhemsche balletjes van Zus en Jetals zoetig snoepgoed aan je gasten mee  te geven.  Ben je op zoek naar een bijzondere trouwjurk, dan kan je terecht bij Assepoester feestkleding, waar de trouwjurken naar hun eigen zeggen “100% Sissi vrij” zijn. De heerlijkste (en mooiste) taarten of cupcakes, bestel je bij Patissier Christiaan, die met “passie voor het ambachtelijke vak” unieke creaties creëert gebaseerd op originele smaken. Houden jullie van vintage trouwvervoer én van champagne, bestel dan de Bus & Bubbles Volkswagen bus, die geleverd wordt mét heerlijke champagne. Na afloop van het diner, krijgt iedereen natuurlijk een lekker Arnhems meisje bij de koffie.

Loesje
Loesje en haar bekende spreuken komen uit Arnhem. Het is dan natuurlijk een leuke manier om mooie liefdesspreuken in je bruiloft te verwerken, bijvoorbeeld op de trouwkaart, menukaart, programmaboekje, of als kaartje bij de bedankjes.

 

Meer van Angelique

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.