Eerste hulp bij bruidsmeisjesjurken

En nu het bruidsmeisje
Er is goed nieuws voor bruiden die nogal wat moeite hebben met het uitzoeken van de perfecte jurken voor hun bruidsmeisjes. Alhoewel een trouwdag jouw dag is om te stralen en om een perfectie te laten zien waar prinsessen U tegen zeggen, is de look van je bruidsmeiden ook zeker niet onbelangrijk. De Amerikaanse website Weddington Way maakt het uitzoeken van deze look makkelijk en zelfs leuk.

De zoektocht naar de perfecte jurk
Kort gezegd is Weddington Way een online winkel voor bruidsmeisjesjurken, maar het is zoveel meer dan dat. Op de site maken bruiden in minder dan een minuut een profiel aan om vervolgens bruidsmeisjes te kunnen uitnodigen. Het nut hiervan is dat je de bruidsmeisjes een mening kunt laten geven over de verschillende jurken die jij hebt uitgekozen, zodat je zeker weet dat ook zij achter je keuze staan.

Weddington Way is meer dan een online winkel voor jurken, het bruidsmeisje heeft ook een mening!

De bruid heeft de keuze uit meer dan driehonderd verschillende stijlen jurken en zestig kleuren. Bovendien kan er in het keuzemenu gefilterd worden op gewenste stof, ontwerper, prijs, neklijn en thema (denk: cocktail, beachlook, klassiek, vintage) om gemakkelijk de jurk van je dromen uit te kiezen.

Keuzemenu

Keuze genoeg op www.weddingtonway.com

Definitieve keuze
Nadat de bruid een selectie van favoriete jurken heeft gemaakt, kunnen de bruidsmeisjes aangeven welke jurk hun voorkeur heeft. Dit maakt het voor de bruid uiteindelijk erg simpel om de definitieve keuze te maken.

Laat de bruidsmeisjes hun mening geven over jouw favoriete jurken

Stoffen en kleuren
Voor wie een precieze stof en kleur voor de jurk in het hoofd heeft, is een andere handige functie toegevoegd aan Weddington Way. Voor vijf dollar is het mogelijk om een stofstaal opgestuurd te krijgen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je de jurken na ongeveer veertien weken thuis ontvangt. Kleuren op internet kunnen er namelijk volkomen anders uit zien dan hoe ze daadwerkelijk zijn.

Voorbeelden van te bestellen stofstaaltjes

Bestellen maar!
Voor de perfectionistische bruiden komt er binnenkort een nieuwe optie op de website, waarbij een voorbeeldjurk gepast kan worden voordat je deze aanschaft. Mocht je in de buurt zijn- In San Francisco is onlangs een showroom geopend waar je op afspraak de jurken kunt bewonderen. Voor de thuisblijvers blijft het kwijlen achter het computerscherm en met meetlinten elkaars maten opnemen. En dan bestellen maar!

Meer van Melissa

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: