De Bruidssuite matcht jurken aan Het Arresthuis

Je hebt de trouwlocatie van jullie dromen gevonden? Fijn! Dan kun je nu aan de slag met het thema, de aankleding, de ‘save-the-date’ kaarten, de gastenlijst en… ja… de jurk! Het is nou eenmaal een gegeven dat niet elke bruidsjapon voor elke locatie geschikt is en je dus kunt en moet kiezen uit vele verschillende merken, stijlen en soorten; Van romantisch tot strak, van lang tot kort en van klassiek tot modern. Veel vrouwen vinden die zoektocht naar hun barbie-droom-jurk fantastisch, maar het blijkt vaak ook een hele kluif.

Bruidsjurken expert Hilly Albertsen – De Bruidssuite Amsterdam
Om de juiste keuze te kunnen maken – en ja, dat is een lastig fenomeen… - geven we daarom het woord aan Hilly Albertsen, eigenaresse van De Bruidssuite Amsterdam. We leggen haar regelmatig een trouwlocatie voor en zij – als matchmaker pur sang - adviseert hier de meeste geschikte jurken bij! 

Een keuze maken is nog nooit zo makkelijk geweest…

De locatie: Het Arresthuis in Roermond

Over Het Arresthuis
Sinds afgelopen jaar is Nederland een spectaculaire trouwlocatie en overnachtingsplek rijker. De voormalige gevangenis van Roermond is omgetoverd tot het luxe Van der Valk Hotel Het Arreshuis. Ooit een plek waar niemand vrijwillig kwam, nu een locatie waar iedereen zich met liefde zal laten opsluiten… De elementen van de gevangenis uit 1863 zijn intact gebleven, waardoor het pand een zeer karakteristieke sfeer heeft. Uiteraard zal geen gast de ontberingen van vroegere tijden meer hoeven doorstaan. Integendeel; je wordt hier in de watten gelegd. De 105 cellen zijn verbouwd tot 36 luxe kamers en zeven suites. Stuk voor stuk modern en stijlvol ingericht met het nieuwste design en de meest luxe snufjes.

De jurken: 8465, Oui 21 en Modeca 98055

Hilly: ‘Het Arresthuis ziet er heel hip, strak en modern uit. Er is geen balzaal en daarom vind ik dat grote jurken hier niet helemaal in thuis horen. Ik heb gekozen voor een Justin Alexander (8465), een Cymbeline en een Modeca. De Justin Alexander is kort, pittig en zeer vrouwelijk. De Cymbeline is stijlvol en past mijnsinziens heel goed bij deze trouwlocatie. De laatste, Modeca 98055, is klassiek zonder over de top te gaan; de aandacht gaat uit naar de bruid.’

  
Justin Alexander                                          Cymbeline                                           Modeca

 

Meer van Barbara

Reacties
één reactie op “De Bruidssuite matcht jurken aan Het Arresthuis”
  1. Sherelle zegt:

    Ik ben in die Cymbeline getrouwd in november! Het is zo’n mooie jurk, balen dat je zo’n jurk maar 1 keer aandoet. Hoewel dit niet zo’n hele grote jurk is dus misschien kan het best nog een keertje… Ik zou zeggen dat deze jurk echt bij bijna alle locties kan! Leuke rubriek trouwens. Waar zijn de pakken voor de mannen eigenlijk?
    Grtz, Sherelle

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.