Zo zou ik het dus niet doen!?

Hallo daar! Voor degenen die het nog niet wisten: ik ben Barbara, 31 jaar en ik heb samen met mijn verloofde (wat klinkt dat leuheuk!) een dochter van bijna drie jaar. We zitten al maanden, wat zeg ik: bijna anderhalf jaar, in de voorbereidingen van onze trouwdag en het begint nu eindelijk echt spannend te worden. Nog maar 78 dagen te gaan – but who’s counting?!

Zo zou ik het dus niet doen!
In deze rubriek houd ik de laatste loodjes bij voor iedereen die het lezen wil. Misschien raak je geïnspireerd of denk je: zo zou ik het dus niet doen! Alles is prima, en als je wilt reageren kan dat via onderstaand reactieformulier.


Dansdate met BeautyenBeweging

Om dan maar gelijk met de deur in huis te vallen… Vanavond hebben we een wel heel spannende date. Niks kaarslicht, wijntje en romantische achtergrondmuziek. Zeker niet! We leren elkaar weer even helemaal opnieuw kennen en dan nog wel op de dansvloer. We gaan onze openingsdans tot a dance to remember maken, samen met BeautyenBeweging, van Annemarie de Ruijter. Een paar weken geleden zaten we voor het eerst met haar in een gezellig kroegje in Amstelveen.

Het was al heel wat dat mijn hubbie to be hiervoor open stond!

Lieflijke danshakjes in de wilgen gehangen
Tijdens onze eerste kennismaking stelde Annemarie allerlei vragen om een beter beeld van onze wensen, favoriete muziekstijl en ons dansniveau te krijgen. Nou, hij heeft een blauwe maandag op stijldansen gezeten en ik heb dan dat wel vijf jaar gedaan, maar al op mijn twaalfde heb ik de lieflijke danshakjes ingeruild voor volleybal kniebeschermers… Je vindt dus nog maar weinig sporen van souplesse in mijn lijf. Maar, dat mag de pret niet drukken. Volgens Annemarie gaat het helemaal goed komen en stralen we op de grote dag net zo als de mensen op onderstaande foto…


Foto credits: Dutch Eye Photography (Nicole van Vondel)

Ik ga nu dus op zoek naar een legging, shirtje, vestje, dansschoenen (zijn sneakers ook goed?!) en bedenk gelijk even een peptalk voor mijn schat, die toch maar mooi mee doet. Ik kan je verzekeren: dit verhaal wordt vervolgd! ;-)

Tot snel xx,
A Bride to B(arbara)

Meer van Barbara

Reacties
één reactie op “Zo zou ik het dus niet doen!?”
  1. Jeanet Smits zegt:

    Hallo Jeanet,

    Tewijl ik jouw blog aan het lezen ben valt mijn mond steeds verder open van verbazing! Ik heet ook Jeanet, ben 29 jaar, heb een dochter en ben bezig met de voorbereidingen van onze trouwdag. En jaaaaaaaaa, wij gaan ook een dans instuderenn.. Tenminste, ik hoop dat mijn houten klaas vier passen kan onthouden :) , maar we gaan ons best doen. Jullie veel succes met alles en leuk om te lzen hoe jullie de voorbereidingen doen.

    Groetjes van Jeanet.

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.