Suite februari verloot

Iedere maand verloot Toptrouwlocaties.nl een suite aan de bruidsparen die hun definitieve locatie doorgeven. Ook in februari is dit uiteraard weer gedaan. Bruidspaar Mariska & Bjorn zijn de gelukkige en winnen een overnachting met ontbijt in Hilton The Hague.

Ook jij maakt in maart weer kans om zo’n suite te winnen. Geef je definitieve trouwlocatie door of zie hierbij de leuke reacties van bruidsparen die al zo’n suite gewonnen hebben.

Royal Rushes

Deze week zijn we druk bezig geweest om de laatste puntjes op de i te zetten voor het Toptrouwlocaties Event op 25 maart a.s. Hier verloten wij onze geweldige prijzen. We hadden een lunch afspraak met Royal Rushes, aangezien zij ons Event weer gaan filmen. Erg leuk om te brainstormen over hoe we de hele middag op film gaan zetten. Zie hierbij het filmpje van het vorige Event.

Ook je bruiloft op film zetten is erg speciaal, later met familie en vrienden je eigen trouwclip bekijken is toch weer een extra moment genieten van jullie bruiloft. Natuurlijk kan je zo’n trouwclip ook cadeau geven aan het bruidspaar.
Liefde is… spreuk van de week

Liefs,
Laura & Marja
De Locatie Adviseurs
www.toptrouwlocaties.nl

 

T (085) 2735 735
marja@toptrouwlocaties.nl / lauravdberg@toptrouwlocaties.nl

 

 

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: