Trouwen in Hengelo: oud in een nieuw jasje

De Creatieve Fabriek
Wie ‘Creatieve Fabriek’ zegt, denkt al snel aan een authentieke fabriek, gestoken in een jong jasje. En dat is precies wat deze locatie in het industriële hart van Overijssel uitstraalt. Decennia lang (vanaf 1907) werden in de fabriek -die toen nog bekend stond als het Hazemeyer- schakelkasten geproduceerd.

Trouwlocatie
Precies honderdentwee jaar later vond men het tijd voor iets nieuws. In 2009 vond de Creatieve Fabriek haar onderkomen op dit industriële erfgoed. Naast een plek voor workshops en evenementen in alle soorten en maten wordt de fabriek sinds voor kort ook gebruikt als trouwlocatie.

Authentiek en modern
Bijzonder is dat de Creatieve Fabriek het karakter, de authenticiteit en de bijzondere charme van Hazemeyer Hengelo heeft bewaard, maar dit tegelijkertijd heeft kunnen vernieuwen tot een sfeervolle trouwlocatie met modern interieur. Denk: rauwe buitenkant, zachte, moderne binnenkant.

Interieur
Zo kun je elkaar het jawoord geven op het buitenterras dat volledig ingericht is met witte meubels. Je kunt ook trouwen in een van de historische industriële fabriekshallen, waar je met slechts een meterslange roze loper en rustgevende riedeltjes die uit de vleugel komen niet afgeleid kan worden van waarvoor je hier eigenlijk kwam: de liefde vieren.

Restaurant
Het restaurant van de Creatieve Fabriek is meerdere keren uitgeroepen tot unieke locatie en dat heeft waarschijnlijk veel te maken met het eigenzinnige interieur dat daar geposteerd is.

Bereikbaarheid
Fijn is dat de Creatieve Fabriek erg makkelijk bereikbaar is, binnen vijf minuten zit je op de A1 en als je even doorstapt ben je in een handomdraai in het centrum van Hengelo, waar je zo de trein pakt naar elke richting van het land. Mocht het feestje heel gezellig worden is er ook altijd nog de mogelijkheid te overnachten in een van de hotelvoorzieningen die zich op een steenworp afstand bevinden.

Parkeren voor de deur
Ook niet verkeerd voor wie groot wil uitpakken op z’n bruiloft: er is ruimte voor meer dan negenhonderd gratis parkeerplaatsen, uit te breiden tot wel 1400 plaatsen. Wat wil een mens nog meer?

Contact
De Creatieve Fabriek wil graag meedenken als het gaat om de creatieve, unieke en persoonlijke inrichting van jouw bruiloft. Is het gaan kriebelen? Kijk dan even hier. Daar vindt u precies hoe u een afspraak kunt maken voor bijvoorbeeld een persoonlijke rondleiding. Misschien weer een stapje dichterbij in het bepalen van uw trouwlocatie… Succes!

Meer van Melissa

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: