Van Bridezilla naar Zen-prinses; win a day of relaxing

De voorbereidingen voor de trouwdag zijn leuk maar ook vaak stressvol. Regelmatig bekruipt je het gevoel dat je misschien iets vergeet en schieten de actiepunten van links naar rechts door je hoofd. Het is niet voor niets dat er programma’s gemaakt worden over Bridezilla’s. Iedere bride to be kent de frustraties en de stressvolle momenten.

En daarom is het tijd voor RUST!


Welnessresort De Zwaluwhoeve is jarig… en trakteert!

Neem tijd voor jezelf, maar ook voor je vriendinnen, je zussen, dochters of je moeder (na al dat snauwen, mogen ze best verwend worden!). Welnessresort De Zwaluwhoeve is de uitkomst voor zo’n echte relaxdag. Dit jaar bestaat de Zwaluwhoeve 10 jaar en dat wordt gevierd met fesitviteiten en unieke, wisselende arrangementen.   

A day of relaxing + kaarsmassage – t.w.v. EUR 44,95
Op weddingplanner.nl mogen we 2 x 2 arrangementen weggeven! Het gaat om A day of relaxing + kaarsmassage (of hot stone massage). Dit arrangement bestaat uit:

 ♥ Uitgebreid ontbijt: Ontvangst op de Zwaluwhoeve tussen 09.00 en 10.00 uur met een uitgebreid ontbijtbuffet in restaurant de Oude Deel inclusief koffie, thee, melk en chocolademelk. Een relaxt begin van je saunadag!

 ♥ Gebruik van alle saunafaciliteiten tot 23.30 uur.

 ♥ Vrij gebruik van scrubzout, Fa Showercream en SEAH shampoo van Schwarzkopf Professional.

 ♥ Vrije toegang tot de zuiverende Salounge ruimte.

 ♥ O.b.v. beschikbaarheid deelname aan één van de zes opgietingen.

 ♥ Kaarsmassage (25 min): Ontspan en laat u heerlijk masseren tijdens deze unieke beautybehandeling.

 ♥ Late Afternoon Snack: Geniet tussen 17.00 en 18.00 uur in relaxruimte Luiting van een plateau met heerlijke hartige lekkernijen. Live piano muziek.

Wat moet je hier voor doen??
Geef aan wat jouw ergste stress moment is / was tijdens de voorbereidingen van jullie trouwdag! En… nog beter: leg uit hoe je het hebt opgelost! Je kunt dit doen in het reactieformulier onderaan dit bericht. Onder de reacties verloten we 2 winnaressen die ieder 2 arrangementen krijgt voor bovenstaand arrangement in Welnessresort De Zwaluwhoeve.

Waar wacht je nog op?! Tijd voor ontspanning…

Foto: Marieclaire.com

Meer van Barbara

Reacties
13 reacties op “Van Bridezilla naar Zen-prinses; win a day of relaxing”
 1. Sherelle zegt:

  Haha! Hebben jullie even?! Ik heb zo’n beetje bij alles wel stress gehad! Bij de jurk (te lang, te kort, te Sisi, te zwaar, te ouderwets…), de gastenlijst (wie wel en wie niet?). Maar vooral bij de locatie was de stress groooooot! We kwamen er samen echt niet uit. Nu is het wel gelukt, maar dat komt vooral door zoeken, zoeken, zoeken. Ik las laatst dat ik via een website of app heel snel een goeie locatie had kunnen vinden, maar dat wisten we toen niet. Die stress heeft ons bijna uit elkaar gekregen, zo sjagrijnig was ik ervan geworden. Maar, nu zijn we weer helemaal gelukkig en gaan we over een paar weken echt trouwen. In een droomlocatie! Niet verkeerd om dan nog even samen een sauna’tje te pakken! Hahah! Welverdiend vind ik!
  Groetjes van Sherelle.

 2. Anouk zegt:

  Trouwen is gewoon een groot stressvol gebeuren. Pas als je ‘ja’ hebt gezegd wordt het ontspannen geblazen. Wij zijn afgelopen zomer getrouwd en ik zou het super vinden om mijn man te verassen met een arrangement! Liefs, Anouk

 3. Nicole zegt:

  De families…. Hoe ga je dat oplossen.. Nog steeds geen idee… Zijn familie is nogal “traditioneel”, mijn familie nog “vrij”.. Dus hoe gaan we het oplossen: party all night long in ieder geval met zijn 2-en en wie er bij wilt zijn is welkom, het is tenslotte ons feestje…
  x Nicole

 4. Mandy zegt:

  Enkele weken geleden hebben wij een enorm stressmoment gehad, toen we uit de krant moesten vernemen dat onze feestlocatie de stekker eruit trekt… Een week van tevoren hebben wij er nog heerlijk geluncht met onze ceremoniemeesters en niet onbelangrijk, we hadden zelfs het contract al getekend!! Toen we vervolgens contact opnamen met de locatie konden ze niet anders dan de geruchten bevestigen en zo zaten we ineens zonder feestlocatie… :-(
  We waren al heel blij met onze ceremoniemeesters, maar helemaal nadat ze samen met ons het hele internet hadden afgestruind op zoek naar een nieuwe locatie… En mét resultaat, over enkele maanden vieren wij de liefde, samen met onze gasten op de Lizboa in Amsterdam!!
  Wij genieten volop van de voorbereidingen, maar dit was toch echt even schrikken… Het lijkt ons dan ook heerlijk om een dagje te ontspannen en ons heerlijk te laten verwennen in de Zwaluwhoeve!!

 5. Mandy zegt:

  Enkele weken geleden hebben wij een enorm stressmoment gehad toen we uit de krant moesten vernemen dat onze feestlocatie de stekker eruit trekt… Een week van tevoren hebben wij er nog heerlijk geluncht met onze ceremoniemeesters en niet onbelangrijk, we hadden zelfs het contract al getekend! Toen we vervolgens contact opnamen met de locatie konden ze niet anders dan de geruchten bevestigen en zo zaten we ineens zonder feestlocatie :-(
  We waren al heel blij met onze ceremoniemeesters, maar helemaal nadat ze samen met ons het hele internet hadden afgestruind op zoek naar een nieuwe locatie… En mét resultaat, over enkele maanden vieren wij de liefde , samen met onze gasten op de Lizboa in Amsterdam!!
  Wij genieten volop van de voorbereidingen , maar dit was toch echt even schrikken… Het lijkt ons dan ook heerlijk om een dagje te ontspannen en ons heerlijk te laten verwennen in de Zwaluwhoeve!!

 6. Barbara Barbara zegt:

  @ Mandy, dat is zeker een stress moment zeg! Maar wat een geluk dat het opgelost is. Je zult wel heeeeel blij zijn met dit alternatief, want de Lizboa is een fijne trouwlocatie! Heel veel geluk gewenst en wie weet… misschien winnen jullie wel een dagje rust. Houd de site in ieder geval in de gaten ;)
  Liefs, Barbara

 7. Barbara Barbara zegt:

  @ Anouk, leuk idee om je man te verrassen. Juist na de bruiloft is het belangrijk dat je heel veel aandacht aan elkaar besteedt. De grote dag is voorbij, nu begint het ‘grote leven’!
  Liefs, Barbara

 8. Barbara Barbara zegt:

  @ Sherelle, het kan inderdaad een vreselijke zoektocht zijn… Maar gelukkig bestaat de website http://www.toptrouwlocaties.nl. Met deze site vind je echt in een handomdraai een geschikte locatie. Je kunt namelijk samen criteria invullen en de site rolt een shortlist voor je uit! Dat kan overigens ook via de app (toptrouwlocatie app). Succes nog met de voorbereidingen en houd de site in de gaten: wie weet komt de rust jullie tegemoet!
  Liefs, Barbara

 9. Barbara Barbara zegt:

  @ Nicole, wat grappig dat je de verschillende families aanstipt. Dat is namelijk bij heel veel stellen een ‘uitdaging’! Je kunt natuurlijk ook het programma van de dag een beetje op beide families afstemmen (‘s middags een high tea voor de wat meer conventionele gezinnen en ‘s avonds een knalfeest voor de wat ‘wildere’ familieleden). Zo heb je voor ieder wat wils! Ik kan mij voorstellen dat dit in de voorbereidingen voor wat reuring kan zorgen. Dus ook jullie maken kans op zo’n heerlijke welverdiende relaxdag!
  Liefs, Barbara

 10. G. Witte zegt:

  Stress voor de bruid en soms evenveel stress voor de moeder van de bruid. Toen mijn oudste dochter 3 jaar geleden ging trouwen, lag het voor de hand dat ze haar jurk van haar moeder zou krijgen. Dus veel voorpret en veel passen. Mijn dochter heeft een hele ‘eigen’ smaak en dat maakte het niet eenvoudig, maar toch, geslaagd! De japon die ze uitzocht was in de winkel alleen op voorraad in maat 46 en mijn dochter heeft maatje 36. Geen probleem, de japon kon helemaal naar haar maat vermaakt worden. We waren blij en ik had er alle vertrouwen in toen ik die avond het volledige bedrag afrekende. We waren geslaagd en gingen dat nog even vieren. En toen werd het stil. We kregen geen contact meer met de winkel en toen we gingen kijken bleek deze gesloten en vrijwel leeg. Een naar gevoel bekroop ons en inderdaad, de eigenaresse was failliet. Na een lange zoektocht vonden we de dame die ons de bruidsjurk had verkocht. Ze had de jurk nog en na lang aandringen ontvingen we een doos met jawel, een veel te grote japon die nog vermaakt moest worden. De tijd begon te dringen. We vonden een naaister die zei dat ze deze klus wel kon klaren. Wij blij, maar het duurde niet lang of de blijdschap sloeg om in het vermoeden dat het toch allemaal niet zo eenvoudig was. Dat vermoeden werd 2 dagen voor de bruiloft bevestigd. Toen mijn dochter de jurk aantrok om te passen, scheurden de mouwen eruit. De achterkant was helemaal scheef en de jurk zelf ca. 15 cm. te kort. Daar sta je dan. Het was zaterdagmiddag en maandag zou de bruiloft zijn. We hebben een Bruidshuis in Rotterdam gebeld en daar waren ze zo lief om ons te helpen. We reden erheen en mijn dochter kon niet anders dan een japon uitzoeken uit de standaard collectie in haar eigen maat. Bruiden, wees gewaarschuwd. Naast de kosten is de stress voor een ieder een ramp en hoewel je vooral bezig bent met de leuke dingen is het ook goed om even navraag te doen of het financieel wel goed gaat met de leverancier van de jurk. Vaak zit er lange tijd tussen de aankoop en de levering. En om onze stress van die dag achteraf nog een beetje af te laten glijden, zou ik mijn dochter heel graag verrassen met dit arrangement!
  Liefs, Anne

 11. Barbara zegt:

  Hallo,

  Je hoort veel over stress bij de voorbereidingen van het huwelijk. Ook als ik deze berichten lees, komt dat weer terug.
  Ik ga over een half jaar trouwen met mijn beste vriend. Alle voorbereidingen gaat juist heel ontspannen. We zorgen dat we veel lol hebben. We kijken goed naar de keuzes die we kunnen maken en gelukkig hebben we de zelfde ideeën over het huwelijk en de ceremonie. Juist omdat we geen stress hebben, kunnen we extra genieten van een ontspannen dagje in de sauna. Het kersje op een heerlijke slagroomtaart.

 12. Xaviera Jamie zegt:

  Tijdens de aswolken waar het vliegverkeer hinder van had hebben we aardig in de rats gezeten of onze familie wel op tijd aanwezig zou kunnen zijn tijdens ons huwelijk. Het verkeersruim zat dicht voor dagen en we bleven ons continue afvragen of ze wel op tijd op zouden komen dagen. Tot de laatste dag voor de bruiloft was het mis tot ‘s ochtends de eerste vliegtuigen mochten vertrekken. Wat een weerzien!! Maar wat een stresssssssss!!!! Bijna was alles mislukt. Tot en met de getuige aan toe!

 13. Mariska zegt:

  Nadat ik super romantisch met carnaval (2011) ten huwelijk was gevraagd, konden alle leuke dingen beginnen. Wij gaan trouwen op 20 april aanstaande.

  Alles was geen probeem, totdat mijn schoonvader in augustus (2011) te horen kreeg dat hij ongeneeslijk ziek was. Ikzelf heb al geen ouders meer, dus mijn schoonouders zijn des te belangrijker. Met heel veel zware chemokuren heeft hij het tot nu toe volgehouden. En met nog maar 2 weken op de teller, kunnen we eindelijk met een relatief gerust hart zeggen, hij kan er bij zijn. Alle alternatieve data kunnen de deur uit.
  We kunnen toch de feestdag hebben, die we in eerste instantie bedacht hadden, met een beetje rusttijd ingepland.
  Wij kunnen ons niet meer wensen dan een fijne dag met (schoon)papa!

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.