Van Bridezilla naar Zen-prinses; win a day of relaxing

De voorbereidingen voor de trouwdag zijn leuk maar ook vaak stressvol. Regelmatig bekruipt je het gevoel dat je misschien iets vergeet en schieten de actiepunten van links naar rechts door je hoofd. Het is niet voor niets dat er programma’s gemaakt worden over Bridezilla’s. Iedere bride to be kent de frustraties en de stressvolle momenten.

En daarom is het tijd voor RUST!


Welnessresort De Zwaluwhoeve is jarig… en trakteert!

Neem tijd voor jezelf, maar ook voor je vriendinnen, je zussen, dochters of je moeder (na al dat snauwen, mogen ze best verwend worden!). Welnessresort De Zwaluwhoeve is de uitkomst voor zo’n echte relaxdag. Dit jaar bestaat de Zwaluwhoeve 10 jaar en dat wordt gevierd met fesitviteiten en unieke, wisselende arrangementen.   

A day of relaxing + kaarsmassage – t.w.v. EUR 44,95
Op weddingplanner.nl mogen we 2 x 2 arrangementen weggeven! Het gaat om A day of relaxing + kaarsmassage (of hot stone massage). Dit arrangement bestaat uit:

 ♥ Uitgebreid ontbijt: Ontvangst op de Zwaluwhoeve tussen 09.00 en 10.00 uur met een uitgebreid ontbijtbuffet in restaurant de Oude Deel inclusief koffie, thee, melk en chocolademelk. Een relaxt begin van je saunadag!

 ♥ Gebruik van alle saunafaciliteiten tot 23.30 uur.

 ♥ Vrij gebruik van scrubzout, Fa Showercream en SEAH shampoo van Schwarzkopf Professional.

 ♥ Vrije toegang tot de zuiverende Salounge ruimte.

 ♥ O.b.v. beschikbaarheid deelname aan één van de zes opgietingen.

 ♥ Kaarsmassage (25 min): Ontspan en laat u heerlijk masseren tijdens deze unieke beautybehandeling.

 ♥ Late Afternoon Snack: Geniet tussen 17.00 en 18.00 uur in relaxruimte Luiting van een plateau met heerlijke hartige lekkernijen. Live piano muziek.

Wat moet je hier voor doen??
Geef aan wat jouw ergste stress moment is / was tijdens de voorbereidingen van jullie trouwdag! En… nog beter: leg uit hoe je het hebt opgelost! Je kunt dit doen in het reactieformulier onderaan dit bericht. Onder de reacties verloten we 2 winnaressen die ieder 2 arrangementen krijgt voor bovenstaand arrangement in Welnessresort De Zwaluwhoeve.

Waar wacht je nog op?! Tijd voor ontspanning…

Foto: Marieclaire.com

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: