Toptrouwlocaties App in de Telegraaf

Vind een droomlocatie

Applicaties op je smartphone zijn reuze handig. Maar het zijn er zoveel! Elke werkdag vind je op Telegraaf.nl de leukste app. Afgelopen woensdag schreven ze over: de perfecte plek voor jullie bruiloft:

Top Trouwlocaties (iPhone – iPad)

Ben jij ten huwelijk gevraagd en wil je alvast wegdromen bij een mooie locatie? Of hebben jullie al een datum maar nog geen geschikte plaats? Download dan deze handige app. De app bevat meer dan 850 trouwlocaties met alles wat je nodig hebt voor een spetterend huwelijk. Lees hier het hele artikel.

Toptrouwlocaties Event 25 maart 2012

Vorige week hadden we een afspraak met ceremoniespreker Mark van Leeuwen, weddingplanner Astrid Blaauw & weddingplanner Wiesje Hallewas over het Toptrouwlocaties Event op 25 maart a.s.

Het gaat een middag worden vol inspiratie, beleving en natuurlijk de geweldige prijzen die we gaan verloten. Wil je hier ook kans maken om hiervoor ingeloot te worden? Geef dan snel je locatie aan ons door.

Naast alle sensatie op deze dag is er ook inspiratie. Bruidsparen maken onder meer kennis met Total X, Royal Rushes – wedding clips, Mon et Mine, CardWise, DJ Victor & Rolf en de Wedding Vibes!

Liefde is… spreuk van de week

 

Liefs,
Laura & Marja
De Locatie Adviseurs
www.toptrouwlocaties.nl

T (085) 2735 735
marja@toptrouwlocaties.nl / lauravdberg@toptrouwlocaties.nl

Meer van Barbara

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.