Gezocht: bruidsparen en hun trouwlocatie

Nieuwe rubriek
Binnenkort gaan wij op weddingplanner.nl starten met een nieuwe rubriek. In deze rubriek zullen wij twee keer per maand in gesprek gaan met een gelukkig getrouwd bruidspaar dat alles kan vertellen over het kiezen van de perfecte trouwlocatie.

Keuzes…
Als jullie bezig zijn met het plannen van je bruiloft, is waarschijnlijk bekend hoeveel stress dat kan opleveren. Er zijn zoveel mogelijkheden en nog meer verschillende aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. De jurk, een taart, de gastenlijst, maar ook niet onbelangrijk… de locatie.

Zo. Veel. Keuzes! Maar niet gevreesd, hulp is onderweg!

… en dilemma’s
Gaan de festiviteiten plaatsvinden in jouw geboorteplaats, of gaat de voorkeur toch uit naar de stad waar je partner is opgegroeid? Willen jullie trouwen op het strand, of toch in een meer stedelijke omgeving? En hoe groot is jullie budget eigenlijk? Veel vragen om bij stil te staan, maar toch allemaal even belangrijk. Want help! Dit zou de mooiste dag van je leven moeten worden.

Websites en ervaringsverhalen
Op www.toptrouwlocaties.nl staan genoeg bijzondere trouwlocaties op een rijtje om voorlopig zoet te zijn, maar leuker zijn reële ervaringen van echte mensen. Mensen zoals jij en je partner, die in hetzelfde schuitje hebben gezeten en dat moeilijke kiesproces hebben doorstaan. Gelukkig zijn er al heel wat stellen die het veld van mogelijkheden met succes hebben doorgespit en de trouwlocatie van hun dromen hebben gevonden. Juist over de ervaringen van deze gelukkige stellen willen wij alles weten, omdat dit een bron van tips zou kunnen zijn voor de nog onwetenden.

Vragen… en meer vragen
Hoe is de locatie gevonden? Tussen welke locaties werd getwijfeld en waarom is er uiteindelijk voor deze plek gekozen? Hoe verliep de uiteindelijke dag? Antwoorden op dit soort vragen zouden erg goed van pas kunnen komen bij het proces van het kiezen.

Wij zijn op zoek naar bruidsparen die geïnteresseerd zijn in het delen van hun ervaringen!

Oproep!
Voor nu zijn wij op zoek naar enthousiaste bruidsparen die onlangs getrouwd zijn. Weten jullie nog hoe moeilijk het was om
die ene plek te vinden die aan al jullie eisen zou voldoen? Als jullie het leuk vinden om je ervaringen te delen met toekomstige gelukkigen : twijfel niet en stuur gelijk een mailtje met je contactgegevens naar melissa@weddingplanner.nl . Wie weet vind jij jouw verhaal dan wel terug op weddingplanner.nl!

Meer van Melissa

Reacties
2 reacties op “Gezocht: bruidsparen en hun trouwlocatie”
Trackbacks
Lees wat anderen erover zeggen...
  1. [...] Keuzes… Als jullie bezig zijn met het plannen van je bruiloft, is waarschijnlijk bekend hoeveel stress dat kan opleveren. Er zijn zoveel mogelijkheden en nog meer verschillende aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. De jurk, een taart, de gastenlijst, maar ook niet onbelangrijk… de locatie. Lees verder [...]

  2. [...] Een tijdje geleden hebben we met trots onze nieuwe rubriek aan jullie gepresenteerd (lees hier). In deze rubriek gaan we in gesprek met pasgetrouwde stellen die alles over hun trouwlocatie [...]Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.