’t Regent prijzen! Maar wat kòst het huwelijksbootje?

Toptrouwlocaties Event

Inmiddels het derde Event van Toptrouwlocaties.nl waarvoor 50 bruidsparen 25 maart jl. afreisden naar de Westerliefde in Amsterdam. Op deze mooie zonnige dag maakten de bruidsparen kennis met verschillende leveranciers die kunnen helpen op hun huwelijksdag, gecombineerd met een prijsuitreiking. Deze middag werden maar liefst 4 prijzen uitgereikt: een Librije’s Zusje arrangement, een trouwjurk naar keuze van Sincerity, een overnachting in de bruidssuite van Sofitel Legend The Grand en een complete huwelijksdag bij een locatie naar keuze t.w.v. maximaal € 10.000. Lees verder

Suite van de maand maart

Zoals iedere maand, hebben we ook in maart weer een suite verloot. Dit keer een Junior Suite in InterContinental Amstel Amsterdam inclusief ontbijt voor 2 personen. Debby & Gideon gaven deze week hun locatie door en zijn de gelukkige winnaars. Gefeliciteerd! Lees hier de reacties van de bruidsparen.

Alle bruidsparen die hun definitieve locatie doorgeven via onze website, maken kans op een suite. Wil jij ook kans maken? Geef dan snel je definitieve locatie door op Toptrouwlocaties.nl.

Wat kost het huwelijksbootje?

De lente komt eraan: tijd voor huwelijksplannen. Maar wat kost ‘de mooiste dag van je leven’ eigenlijk? Welke kosten kan je verwachten? En waar kan je op besparen? De ING heeft de kosten voor een huwelijk op een rijtje gezet met ook enkele besparingstips.

Liefde is… spreuk van de week

 

 

Liefs,
Laura & Marja
De Locatie Adviseurs
www.toptrouwlocaties.nl

T (085) 2735 735
marja@toptrouwlocaties.nl / lauravdberg@toptrouwlocaties.nl

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: