Win bruidsclutch van Mira via Toptrouwlocaties!

Elke maand verloot Toptrouwlocaties een suite in een van de locaties op Toptrouwlocaties.nl. Deze maand verloten we ook nog eens een tasje van het merk Mira t.w.v. € 109,00.

Deze verfijnde bruidsclutch uit de collectie van Nina Fiarucci van Elsa Coloured Shoes is het sieraad van de zee: het gekrulde, off-white satijn heeft de uitstraling van zeldzaam koraal, afgemaakt met de ‘parel’ op de sluiting en los bijgeleverde zilverkleurige ketting.

Het enige dat je hoeft te doen is jullie definitieve trouwlocatie doorgeven via onze website, dan maak je ook kans op andere geweldigde prijzen!


Locatie advies

Bruidsparen die hun trouw- en feestlocatie niet kunnen vinden, krijgen via Toptrouwlocaties kosteloos locatie advies. Wekelijks bezoeken wij locaties die op onze website staan vermeld, zodat we een nog beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en zo bruidsparen goed kunnen adviseren. 

Deze week zijn we bij Landgoed Kasteel Geldrop in Geldrop, Het Spaansche Hof & Nieuwe Kerk in Den Haag geweest. Wat een super gave locaties en zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan!


Foto: Landgoed Kasteel Geldrop

In het geheim trouwen…

Hoe moeilijk is het om je huwelijk geheim te houden? Zeker als je ook nog een BN-er bent, zoals Simon. Je weet wel, van het duo Nick & Simon. Hij en zijn Annemarie wisten iedereen om de tuin te leiden. Alleen de ouders, broers en zussen waren erbij aanwezig. Zie hier het hele bericht. Gelukkig geven ze nog een groot feest wat wel iedereen mag weten, namelijk op 11 mei 2012.

Liefs,
Laura & Marja
De Locatie Adviseurs
www.toptrouwlocaties.nl

T (085) 2735 735
marja@toptrouwlocaties.nl / lauravdberg@toptrouwlocaties.nl

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: