Kate Moss hernieuwt trouwgelofte

Een jaar geleden
Het is alweer bijna een jaar geleden dat Brits supermodel Kate Moss het ja-woord gaf aan rocker Jamie Hince.Voor de gelukkige party animals  is dat meer dan genoeg reden voor een feestje!

Feestje
Op 1 juli 2011 trouwden Kate en Jamie in Engeland, hij strak in pak (Yves Saint Laurent, mocht je het willen weten), zij in een prachtige speciaal voor haar ontworpen jurk van Galliano. Kate Moss staat al jarenlang te boek als iemand die niet vies is van een feestje, daarom is het ook niet gek dat zij en echtgenoot Jamie aangekondigd hebben binnenkort hun trouwgeloftes te hernieuwen.

Festival
Jamie is artiest in de indie rockband The Kills en Kate wordt regelmatig gespot op de leukste muziekfestivals. Daarom komt het ook niet compleet als verrassing dat de trouwgeloften hernieuwd zullen worden op het Britse festival Isle of Wight. Te midden van dronken festivalgangers, gillende gitaren, modder en hopelijk het zonnetje zal in juni opnieuw eeuwige trouw aan elkaar worden beloofd.
Wat heeft ze aan? 
Volgens een insider zal een groep vrienden van het bruidspaar naar Isle of Wight komen om daar samen met Kate en Jamie het trouwfeestje te vieren, dronken en wel. Zal Kate weer een handgemaakte designer aan hebben, of gaat ze voor een wat meer festivalwaardige outfit? Wat ze ook kiest, jaloers zijn we sowieso wel…!

 

Meer van Melissa

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.