Tentoonstelling bruidsjaponnen BN’ers in Kasteel de Haar

De trouwjurken van Mariska Bauer en andere bekende Nederlandse vrouwen worden vanaf vandaag tentoongesteld in Kasteel de Haar in Haarzuilens, bij Utrecht. Ook de japonnen van onder meer Daphne Deckers en Belinda Meuldijk zijn te zien. Bekijk hier een reportage van RTV Utrecht over de tentoontstelling.

Bruidjes op De Haar
Deze tentoonstelling is het startsein voor het themajaar is de nieuwe huisexpositie “Bruidjes op De Haar“, met hierin een overzicht van ruim 15 exclusieve trouwjurken van bekende persoonlijkheden. Bezoekers van het kasteel kunnen vanaf 26 april tot 30 september de mooiste couture trouwjaponnen van onder meer Irene Moors, Dany van der Boom, Willeke van Ammelrooy, Lindsey Pfaff, Kristel Hoekstra, Lucille Werner, Danie Bles, Laura Fygi, Tanja Jess, Monique des Bouvrie, Quinty Trustfull en Linda Wagenmakers van dichtbij bewonderen. 


Trouwjurk Mariska Bauer verpestte huwelijksnacht

“Die jurk is er de oorzaak van dat onze huwelijksnacht in het water viel”, zegt de 38-jarige Bauer in het AD. De zanger, die in 2008 trouwde, blijkt dat ook letterlijk te bedoelen.

“Er waren hier en daar wat naalden door de jurk gestoken, zodat Maris zich wat vrijer kon bewegen”, gaat Bauer verder. Een jurk met naalden op een waterbed neerleggen, bleek geen goed plan.

“Toen de jurk op het waterbed belandde, ging onze zoon erop staan en veranderde de slaapkamer in een badkuip.”

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: