Het regent… prijzen!

Het is weer zover. We hebben in april weer een suite mogen verloten. En deze maand hebben we een extra prijs, waar we vooral de bruid heel gelukkig mee maken, weg mogen geven. Namelijk een tasje van het merk Mira. Maartje & Huib zijn de gelukkige. Bruidspaar Bianca & Ramon zijn de winnaars van een overnachting met ontbijt in het Sandton IJsselhotel.

Ook jij maakt in mei weer kans om een suite te winnen. Geef je definitieve trouwlocatie door of zie hierbij de leuke reacties van bruidsparen die al zo’n suite gewonnen hebben.

Gemeenteraad Kampen zegt ‘ja’ tegen trouwen aan boord van een zeilschip

Op 29 maart jongstleden heeft de gemeenteraad van Kampen akkoord gegeven op de uitbreiding van het aantal trouwlocaties in de stad. NAUPAR speelt hier direct op in door het aanbieden van een trouwlocatie op het water. Aan boord van een authentiek schip gelegen in het centrum van Kampen kunnen bruidsparen elkaar vanaf nu het jawoord geven.

Unieke trouwlocatie in Kampen.
Voorheen mocht er alleen in het Oude Stadhuis en op slechts een aantal andere locaties worden getrouwd. Omdat er steeds meer verzoeken van Kamper bruidsparen kwamen om te trouwen op een voor hen speciale plaats in de stad, mag men vanaf 29
maart dus onder andere ook aan boord van een schip in het huwelijk treden. Lees verder

 

Liefde is… spreuk van de week

Liefs,

Laura & Marja
Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: