Een bijzonder huwelijk in ’t Klooster

Een bijzonder huwelijk in ´t Kooster

Afgelopen tijd hebben wij kort na elkaar twee huwelijken gehad in de Kapel en Kerk aan Zee. Het eerste was groots opgezet en werd uiteindelijk een knalfeest. Het tweede huwelijk betrof een Russisch – Duits stel. Bijzonder, ook omdat er mensen bij waren die speciaal voor de bruiloft uit beide landen waren overgekomen. Sommige gasten waren nog nooit buiten hun eigen landsgrenzen geweest. Ze keken hun ogen uit in de omgetoverde kerk. Wij hebben deze bruiloft samen georganiseerd met weddingplanner Judith Sonder. Het bruidspaar had als themakleuren: magenta, paars en roze. Kleuren die terug kwamen in de aankleding van de locatie en in de fraaie bloemdecoraties, verzorgd door Johan Huisman. De catering werd verzorgd door Passione Italia. De foto hieronder geeft een impressie van afgelopen zaterdag. Voor meer foto’s klik hier.


Zo vraag je je liefste ten huwelijk

Een lastig moment voor veel mannen. Hoe vraag je je vriendin ten huwelijk, zonder dat je de kans loopt dat ze ‘nu nog niet’ of ‘nee’ zegt. Isaac uit het Amerikaanse Portland zat met hetzelfde probleem.

De bruidegom in spe bedacht afgelopen week een wel erg originele manier om zijn vriendin Amy ten huwelijk te vragen. Hij
zorgde ervoor dat zijn liefste Amy in de achterbak van een auto ging zitten. Op een koptelefoon kreeg ze een liedje te horen. De auto zette zich langzaam in beweging en voor de ogen van Amy ontrolde zich een waar schouwspel met meer dan zestig figuranten.

Het eerste lip-sync huwelijksaanzoek was een feit. De ontroerende video is binnen twee dagen een videohit van jewelste op Youtube. En oh ja, Isaac kreeg zijn zin: Amy zei ‘Ja.’

Liefde is… spreuk van de week

Liefs,

Laura & Marja

Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: