Chanel trouwjurk voor Drew Barrymore


Drew Barrymore is een paar dagen geleden in het huwelijksbootje gestapt met Will Kopelman. Tijdens de ceremonie, die plaatsvond in de tuin van hun huis in Californië, droeg Drew een trouwjurk van Chanel.

Natuurlijk zijn wij allemaal erg nieuwsgierig naar de jurk! People magazine heeft ons alvast een tipje van de sluier gegeven. Er zijn namelijk foto’s van de cover op internet verschenen, waar het stralende bruidspaar op staat. Hierop kunnen we ook haar trouwjurk een klein beetje bewonderen. De Chanel jurk van Drew Barrymore paste helemaal bij het thema van de bruiloft: vintage en romantisch. Lees verder

Hoe houd je de kosten laag op je bruiloft?

Adam Curry en Micky Hoogendijk vragen € 80,- entree voor hun huwelijksfeest. De twee gaven elkaar in april het ‘ja woord’ en vieren dit donderdag met een feest in de Amsterdamse Supperclub.

De Telegraaf meldt dat de tortelduifjes dit doen uit kostenoverweging. Bezoekers krijgen voor dat forse bedrag wel een geheel verzorgde avond aangeboden door het kersverse bruidspaar. Overigens geven Micky en Adam voorafgaand aan het feest een diner voor familie.

Liefde is… spreuk van de week

Liefs,

Laura & Marja
Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: