Real Wedding: Martijn en Angelique

Alweer vier weken geleden stapte ik met mijn toen nog hubbie-to-be in het huwelijksbootje bij Oranjerie Groot Warnsborn. In een aantal blogs wil ik jullie laten meegenieten van deze prachtige, liefdevolle dag, die op woensdag 16 mei plaatsvond in Arnhem. Het zou de koudste 16 mei sinds 1958 worden met nog geen tien graden, de avond ervoor kwam de regen nog met bakken uit de hemel zetten, maar 16 mei werd een prachtige zonnige dag vol liefde, gezelligheid en plezier. Een beknopt dagverslag…

“Langzaam aan stroomden de gasten binnen, mijn moeder, zus, ceremoniemeester en ook de foto- en videograaf”.

Een dag voor de bruiloft arriveerden wij al bij de locatie om aldaar rustig te genieten van de nachtrust in het Koetshuis. Ik sliep met mijn tweelingzus op een kamer en mijn vriend Martijn overnachtte met een vriend twee hotelkamers verderop. Voldoende tijd om onze spullen rustig uit te pakken, de pompoms uit te vouwen en alle bedankbloemetjes van een kaartje te voorzien. De ochtend moesten we op tijd op, want om 09.30 uur stond Liesbeth Dubelaar al op de stoep om mij te voorzien van een prachtig mooi kapsel en de make up. Langzaam aan stroomden de gasten binnen, mijn moeder, zus, ceremoniemeester en uiteraard ook de fotograaf en de videograaf. Allemaal op tijd voordat ik om 12.15 uur dan eindelijk echt mijn trouwjapon aan mocht. Martijn en ik hadden afgesproken elkaar niet te zien tot aan de ceremonie, dus dat maakte het allemaal nog spannender. Vooral als je weet dat hij zich ondertussen heel druk maakte om de decoratie e.d. in goede banen te leiden, terwijl ik redelijk relaxed in de make-up zat, wie had dat gedacht?

“Ik zag niets anders dan die knappe man, die ik niet veel later mijn man zou mogen noemen”.

Iets later dan gepland liep ik dan met mijn twee zussen, de bruidsmeisjes, en mijn vader richting de zaal waar de ceremonie zou gaan plaatsvinden, waar ik even later op de instrumentale versie van The Scientist de zaal betrad. De deuren gingen open en ik zag niets anders dan die knappe man, die ik niet veel later mijn man zou mogen noemen. Een geweldig
persoonlijke ceremonie volgde, geleid door trouwambtenaar Grietje Pottie. Na afloop van de ceremonie nodigde de ceremoniemeester de gasten uit om buiten van de heerlijke bruidstaart te genieten. Onder het genot van een oranje cocktail genoten we van een heerlijke taart van witte chocolade met framboos. Om 15.00 uur stond de verrassingsactiviteit voor onze daggasten op het programma: een roofvogeldemonstratie. Geweldige vogels van De Valk kwamen voorbij, met als klapper op de vuurpijl de zeearend van Vitesse (waar Martijn supporter van is) van 7 kilo.

Omdat wij elkaar natuurlijk pas zagen bij de ceremonie, hadden we vooraf geen foto’s kunnen maken. Dat moest dus even tussendoor. Terwijl onze gasten zich nog vermaakten met een hapje en een drankje of incheckten in het hotel, gingen wij kort met de fotograaf een aantal foto’s maken, waarna we aanschoven aan het diner. Na het diner trokken wij ons terug in de hotelkamer om heel even bij te komen voor het feest van start zou gaan én om nog heel even de openingsdans te oefenen.”

“De choreografie van de openingsdans heb ik zelf gedaan en pas twee dagen van tevoren aan Martijn aangeleerd”

Oranjerie Groot Warnsborn heeft een prachtige mooie Engelse tuin, waar je wel gebruik van móet maken. Om 20.45 uur kregen we een seintje van de ceremoniemeester dat nu wel alle gasten gearriveerd waren en wij maakten ons  op voor onze Grande Entrée. Op de bombastische muziek van Fortuna betraden wij de tuin. Bij de Oranjerie stonden al onze gasten te wachten en werden we met enthousiasme ontvangen. Wij doken gelijk de dansvloer op voor onze openingsdans. Op ‘Hello’ van Martin Solveigh, hebben wij iedereen in één keer welkom geheten en het feest kwam direct gezellig op gang.  De choreografie van de openingsdans heb ik zelf gedaan en pas twee dagen van tevoren aan Martijn aangeleerd. De hele avond hebben we op de dansvloer gestaan en genoten van alle lieve vrienden en familie om ons heen. De avond sloten we nog spetterend af met het nummer  ‘Ik wil nog niet naar huis’ van Guus Meeuwis, waar de dj en het personeel klaar stonden om alle lichten in de locatie volledig uit te doen (á la zijn concert in 2008). Om vervolgens nog een foto te maken van de grote groep gasten die aan het eind van de avond nog waren overgebleven. Een dag om met heel veel geluk  en liefde op terug te kijken.

In volgende blogs zal ik jullie nog meer laten delen in onder andere onze (diy) styling en leuke video’s ter inspiratie en diverse tips die ik aan de hand van deze bijzondere ervaring graag met toekomstige bruidsparen wil delen.

Onze leveranciers:
Locatie: Oranjerie Groot Warnsborn
Ambtenaar van de burgelijke stand: Grietje Pottie
Hairstyling en Visagie: Liesbeth Dubelaar
Bloemen: Dennis Kool
Fotografie: Dick van Baarsel
Bruidsjurk: Ladybird, Honeymoonshop
Bruidsschoenen: Stylez Shoes
Trouwpak: Hugo Bos, Roka
Schoenen bruidegom: Van Lier
Schoenclips bruidsmeisjes: Le Bootique
Videograaf: Studio Grootveld
Bruidstaart: Patisserie Christiaan, Velp
DJ: Emotion Entertainment
Roofvogelshow: De Valk Roofvogels
Ringen: Siebel Juweliers
Overige sieraden bruid: Lucardi Juweliers
Reuzenballonnen: ABC Ballonnen, Zeist
Pompoms en overige decoratie: DIY
Huwelijksreis: Martin’s Hotels
Cadeautasjes: Krabbendam Kadoverpakkingen
Ceremoniemeester: Tamara Uittenboogaard
Weddingplanner: Angelique de Wit (bruid)

Meer van Angelique

Reacties
2 reacties op “Real Wedding: Martijn en Angelique”
  1. Elly Snijder zegt:

    Liefs Bruidspaar, lieve dochter en lieve man van mijn dochter! Wat een ontzettend mooi, leuk en ontroerend verslag van jullie trouwdag! Helemaal zoals jij dat beleefd hebt, Angelique! Bij de zin: “Ik zag niets anders dan die knappe man, die ik niet veel later mijn man zou mogen noemen” krijgen de emoties weer de overhand en krijg ik weer tranen in mijn ogen, denkend aan die prachtige dag die we met z’n allen nooit, nooit meer vergeten zullen! We hebben er zo van genoten en genoten (genieten nog steeds) van jullie. Bedankt voor dit mooie verslag! Liefs, mama

Trackbacks
Lees wat anderen erover zeggen...
  1. [...] Gemaakt door Studio Grootveld. Informatie over overige leveranciers vind je hier. [...]Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.