Wouw wat een huwelijksaanzoek!

Een indrukwekkende flashmob heeft het Bryant Park in New York afgelopen zaterdag nog zonniger gemaakt. Vooral voor de overdonderde vrouw voor wie het spektakel bedoeld was, zij werd namelijk ten huwelijk gevraagd.

Op het eerste gezicht lijken het doodgewone parkbezoekers die een beetje relaxen op een groot veld in het park. Maar dan komen ze in beweging en voeren een indrukwekkende act uit op The Way You Make Me Feel van Michael Jackson. De vrouw, die speciaal op een terrasstoeltje is neergezet, kijkt eerst verrast en lachend toe.

Dan komt er een hele fanfare het veld op zetten. Daar blijkt uiteindelijk de man tussen te zitten die voor de vrouw op zijn knieën gaat. En ja… dan komen de tranen.

Tekst Bizarre bruidstaartversieringen

De meeste stellen versieren hun bruidstaart met lachende, jonggehuwden poppen om het lang en gelukkig leven dat ze tegemoet gaan te symboliseren.

Daarentegen zijn er ook stellen die het niet al te nauw nemen met de traditionele versieringen en graag een geintje uithalen op hun grote dag.

Denk maar aan bizarre beeldjes waarbij de bruid haar echtgenoot in de billen knijpt of een beeldje waarop de bruid haar echtgenoot aan de ketting heeft gelegd. Grappig zijn ze zeker, maar ook wel een beetje ongepast…

Wil je echt aparte versieringen zien? Klik dan hier.

Liefde is… spreuk van de week

Liefs,

Laura & Marja
Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: