30 september eerste Open Toptrouwlocatie Route

Om jou als bruidspaar nog beter van dienst te zijn in de zoektocht naar de juiste locatie, organiseren we de Open Toptrouwlocatie Route op 30 september 2012.

Op deze dag openen de mooiste trouw- en feestlocaties van Nederland hun deuren. De Open Toptrouwlocatie Route is van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Wat houdt de Open Toptrouwlocatie Route in?

Je kunt vrijblijvend en zonder afspraak bij meer dan 245 locaties een kijkje nemen, op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! Een romantisch landhuis, een hip strandpaviljoen of toch een intiem klooster? De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag.

Alle deelnemende bruidsparen die uit deze dag voortkomen en definitief een locatie boeken, maken kans op prachtige prijzen. Toptrouwlocaties.nl verloot onder meer een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,- en een trouwjurk van Enzoani bij bruidsmodewinkel De Bruidssuite in Amsterdam. Ook alle locaties verloten bijzondere prijzen!

Meld je van tevoren aan, Toptrouwlocaties.nl verloot € 100.000,- aan prijzen

Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar de perfecte trouwlocatie? En wil je kans maken op deze prachtige prijzen?

Kijk welke locaties meedoen, meld je nu aan en maak kans op één van de prijzen.  De prijzen worden verloot onder de bruidsparen die naar aanleiding van het bezoek aan de locatie tijdens de Open Toptrouwlocatie Route definitief reserveren.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: