Trouwen in het Amsterdamse Bos: Wedding in the Wood

Happiness Wedding & Event planning en Total X Wedding & Event styling organiseren op 9 september a.s. een trouwevent in het Amsterdamse Bos met als thema “Wedding in the Wood”. Bruidsparen to be kunnen daar kennis maken met een leuk en uniek concept in Nederland. In Engeland en Amerika al heel gewoon, maar hier nog niet echt geïntroduceerd. Tot nu dan… dus kom snel een kijkje nemen op 9 september en laat je inspireren door al die trendy trouwtips in het groen. Tickets zijn slechts 7 euro en je kunt ze hier al bestellen.

Trouwen in het Amsterdamse Bos?
Ja! trouwen in het Amsterdamse Bos is mogelijk. Op verschillende plekken in dit prachtige stuk Amsterdamse natuur kunnen jullie elkaar het ja-woord geven en aansluitend een fantastische dag doorbrengen. Tussen het groen met uitzicht op de bomen, gras of water. Van een intiem diner tot een knallend feest. Het is allemaal mogelijk.

Het bos als trouwlocatie
Lieske Veraart van Total X Wedding & Event Styling: “Tijdens dit trouwevent tonen we verschillende concepten om te laten zien hoe bruidsparen het Amsterdamse Bos optimaal kunnen benutten als trouwlocatie. De meest fantastische leveranciers uit de trouwbranche laten in stijlvolle tenten en de moderne event trailer hun diensten en producten zien.” Verder zijn er tongstrelende hapjes, heerlijke koffie en sapjes en leuke gadgets. Er wordt voor goede muziek en voorlichting gezorgd en het decor is uiteraard perfect gestyled voor een ideale bruiloft.

Meer van Barbara

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.