Vingerafdrukken op je trouwring

Handgemaakt
Uniek, tijdloos en prachtig: dat is waar Brent en Jess van www.brentjess.com voor staan. Al sinds zij in 2007 hun droom waarmaakten en hun eigen bedrijfje in handgemaakte sieraden zijn begonnen, maken ze de allermooiste creaties.

Brent en Jess
Brent en Jess zijn beiden afgestudeerd in sieraden maken en metaal smeden aan het College van de kunst in Maine, Amerika. Naast prachtige sieraden maken ze ook trouwringen waar je U tegen zegt.

Vingerafdrukken
Elke trouwring is uniek en handgemaakt, en past precies bij de klant. Brent en Jess zetten namelijk met speciale technieken jullie vingerafdrukken in de ring. Zo loopt jouw lief rond met jouw unieke vingerstaaltje, terwijl jij altijd met iets van hem verbonden bent. 

Twee stuks
Fantastisch concept dat ook fantastisch is uitgewerkt. Op de website, waar je de ringen kunt bestellen, is keuze uit verschillende modellen. Er is de mogelijkheid om sets te bestellen, zodat je zeker weet dat jullie ringen op elkaar afgestemd zijn.

Twee geslachten, twee soorten
Uiteraard bestaat er ook een mannen- en een vrouwensectie, zodat eventuele persoonlijke wensen in uitvoering kunnen worden genomen.

Vrouwen
In de vrouwensectie zien we veel slanke, strakke, maar vooral stijlvolle ringen. Prijzen voor ringen in sterling zilver varieren van 185 dollar tot zo’n 600 dollar. Ringen zijn ook verkrijgbaar in goud, palladium en platinum, prijzen hiervoor zijn via een contactformulier op de site aan te vragen.

Mannen
Ook op de mannenafdeling zien we veel variatie, van klassiek tot wat speelsere modellen. De prijzen voor mannenringen beginnen bij 225 dollar.

Binnenkant
Aangeraden wordt om de vingerafdruk aan de binnenzijde van je ring te nemen, omdat de buitenzijde eenvoudiger kan beschadigen. Bovendien kan een gladde buitenzijde (zonder vingerafdruken) met krassen na een tijd opgepoetst worden door een juwelier, met afdrukken gaat dit lastiger.

Omarmende afdrukken
Je kunt ook nog kiezen of je de vingerafdruk je ring wilt laten ‘omarmen’ of dat het lijkt alsof je de ring alleen licht hebt aangeraakt.

Start het proces!
Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je het proces starten door een simpel formulier in te vullen op de site. Hierin vul je onder andere je trouwdatum en ringmaten (even laten opmeten bij een juwelier!) in.

Zelf aan de slag
Vervolgens krijg je thuis een pakket opgestuurd waarmee je op een makkelijke manier je vingerafdrukken kunt maken, die je weer opstuurt naar Brent en Jess.

Wachten maar…
Na acht tot tien weken zijn jullie gepersonaliseerde trouwringen klaar, en dan is het nog maar wachten op de trouwdag!

Honden & familieleden
Op de website is een sectie waar je andere dingen dan trouwringen kunt kopen, maar dan wel met de herkenbare vingerafdrukken. Erg leuk is bijvoorbeeld om je schoonmoeder een ketting met hanger te geven, met daarin jouw vingerafdruk, de vingerafdruk van je man en misschien die van je kinderen. Op een hanger kunnen wel vijf verschillende afdrukken.

Bijzonder is dat je ook een hanger of ring kunt maken met de textuur van de vacht van je hond!

 

 

Meer van Melissa

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: