Trouwfoto’s à la Vogue en heel veel gipskruid

Hierbij de wekelijkse update met tips & trends uit het – not always glamorous - leven van een Wedding & Eventstyler bij Total X.

Hoezo weekend?!
Ons team is nu druk bezig met de voorbereidingen van een grote (lees: uitgebreide) wedding voor deze week en dat betekende dan ook dat ik mijn weekend heb doorgebracht in de loods / het atelier met 16 fusten gipskruid en héél veel rozen.

Heel veel gipskruid…
Twee jaar geleden zijn wij begonnen met de ‘herintreding’ van gipskruid en tegenwoordig gebruiken we bij zeker 7 op de 10 huwelijken deze plant en dan niet in de vorm van een takje maar met ons motto ‘veel is goed’.

Een geweldige weelderige plant / tak die heel goed te combineren is met een andere bloem (en niet alleen een roos). Bovendien past gipskruid ook zeker in de trend van vintage.

À la Vogue
Wat betreft het huwelijk van deze week en wat hier zo bijzonder aan is (en wij zijn wel wat gewend), is dat er tijdens de ceremonie een balletuitvoering (pas de deux) zal worden opgevoerd! Hoe bijzonder is dat! Ook bijzonder, de bruid is fotomodel en heeft er voor gekozen (naast twee bruidsfotografen deze dag) een bevriende modefotograaf een fotoreportage te laten maken à la Voque. Ik heb voor deze fotoshoot de medewerking kunnen regelen van Museum Geelvinck waar we na de ceremonie foto’s gaan maken in de Blauwe Kamer en de tuin.

Dit gaan vast amazing foto’s worden maar die bewaren we voor het Total X online magazine van oktober, dus nog even geduld!

Ik laat nog niet te veel los over de aankleding van de ceremonie, maar het wordt weer prachtig – helemaal nu we de vrije hand hebben gekregen van het bruidspaar! Volgende week een tipje van de sluier.

Het gaat in ieder geval een geweldige week worden… nu het weer nog!

Nieuwtje van deze week: Ons team wordt deze week versterkt door twee oud-cursistenvan Total X en dat zijn de onovertroffen…..tromgeroffel…. Annette Spijker en Suzanne Hyams

Tip van deze week: Bij een meer moderne bruiloft ga je voor één of twee kleuren en herhaling, dit brengt rust in het geheel. Voer de kleur consequent door in bloemen, lint, menukaarten en place seating cards.

Tot volgende week!
Liefs, Lieske Veraart

Meer van Marja, Laura & Annemieke

Reacties
één reactie op “Trouwfoto’s à la Vogue en heel veel gipskruid”
Trackbacks
Lees wat anderen erover zeggen...
  1. [...] grote voorbereiding van deze wedding zat niet alleen in de bloemen (zie vorige week) maar begon voor een groot deel bij de keuze van de kleur! Het bedenken van matching  kleuren voor [...]Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.