De supermarkt als trouwlocatie?

Dat de supermarkt ook een plek is om je aanstaande partner te ontmoeten, heeft een Eindhovens stel aan den lijven ondervonden. Vorig jaar ontmoette de aanstaande bruid haar bruidegom op de broodafdeling van een grote supermarktketen. Een jaar later hebben ze toestemming gekregen van de burgemeester en wethouders om in deze zelfde supermarkt in het huwelijk te treden. Op woensdagmiddag 19 september zal dit unieke huwelijk plaatsvinden.

Bron: Omroep Brabant.

In principe best een romantische gedachte, maar ik zou me zo kunnen voorstellen dat de supermarkt als trouwlocatie bij jullie nu niet direct romantische gevoelens doet oproepen. Trouwen in TL-licht, tussen de blokken kaas, potten pindakaas en in de geur van afgebakken brood. Zien jullie dat ook niet echt zitten? Ga dan op zoek naar een hippe, romantische en stijlvolle toptrouwlocatie.

Nu ben ik zelf wel erg benieuwd naar jullie ontmoetingsverhalen, ofwel:

Waar zou jullie plechtigheid gaan plaatsvinden, als jullie ervoor zouden kiezen om te trouwen op de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben?

Foute kroeg, fout biermerk
Als wij gekozen hadden voor de plek waar we elkaar ontmoet hadden, dan waren we in een hele fout kroeg in Arnhem beland. Het feit dat men daar ook het ‘verkeerde’ biermerk schonk, was al een grote reden om deze locatie vooral niet te betrekken bij onze bruiloft. Al ben ik er wel ten huwelijk gevraagd.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Foto: Hamish & Andy, 2dayfm.com

Meer van Angelique

Reacties
één reactie op “De supermarkt als trouwlocatie?”
  1. Elly Snijder zegt:

    Een perfecte trouwlocatie lijkt mij toch wel de trouwlocatie waar Angelique en Martijn getrouwd zijn. Het lijkt wat na-aperij wat ik vind maar het is gewoon zo.
    De locatie, de hele dag, alles er op en er aan was gewoon in één woord geweldig!!!
    Dus… daar! Maar, de plek waar wij elkaar ontmoet hebben was op kantoor. Tussen alle papieren, bureaus en stapels werk.. Dus niet echt een romantische plek om te trouwen. Maar dan zou het toch tussen de olifanten zijn, in de Dierentuin, waar onze eerste echte “date” was.

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.