Een ‘amazing wedding’ in prachtige pastels!

Hierbij de wekelijkse update met tips & trends uit het – not always glamorous – leven van een Wedding & Eventstyler bij Total X.

Een wedding met héél veel voorbereiding!
Afgelopen woensdag hadden we een geweldige bruiloft in De Duif in Aamsterdam. De grote voorbereiding van deze wedding zat niet alleen in de bloemen (zie vorige week) maar begon voor een groot deel bij de keuze van de kleur! Het bedenken van matching  kleuren voor het totaalconcept is uiteindelijk niet zo moeilijk en het werd oudroze met oudgroen (ja dat bestaat).

Oudroze en oudgroen, nieuwe trend
Deze kleuren passen helemaal in de vintage trend van dit moment! Als ik dan eenmaal die kleuren in mijn hoofd heb kan /wil ik er niet meer van afwijken en moet dus op zoek naar wat erbij past zoals snoep voor een Candy Table, de juiste kleur tafelkleden en servetten, de kleur van het lint waar we mee gaan werken, de kleur rozen voor bij het gipskruid en ga zo maar door…

Blije cateraar?!
Natuurlijk is het allemaal weer gelukt maar er zijn heel wat uurtjes in gaan zitten. Bovendien was de cateraar wederom niet blij met me omdat de gekleurde tafellakens bij leverancier 1 vandaan moesten komen en ik de glazen weer mooier vond bij leverancier 2 en dat de rest van de mastiek toch echt bij leverancier 3 gehaald moest worden anders kon ik nooit meer slapen… LOL

Al met al de moeite (en uren) meer dan waard en het resultaat was weer geweldig!

De moraal van dit verhaal?…….. Het gaat om de details! (zie hieronder)

Wedding met ballet
Dit was de wedding met het ballet tijdens de ceremonie waar ik vorige week over vertelde, de variatie aan muziek was helemaal geweldig. Het begon met een strijkkwartet die het ballet begeleide tijdens de ceremonie en die ook tijdens de receptie speelde. Het diner werd muzikaal opgelukt door het Jazz Duo “Bright” die vervolgens het stokje overgaf aan DJ Sunny om vervolgens te eindigen met de surinaamse band La Rouge!  Ben ik nog een muziekstijl vergeten?

Talenknobbel
En over variatie gesproken…. Andrea Trouwvrouw Schipper (de ambtenaar) begon de ceremonie in het Nederlands om vervolgens over te gaan in het Engels en te eindigen in het Frans!
Mijn complimenten  mevrouw Trouwvrouw!

Al met al weer een geweldige wedding met een geweldig mooi en lief bruidspaar met drie beeldschone kinderen.

In de oktoberuitgave van het Total X online magazine laten we alle foto’s zien (het diner looks amazing!) inclusief de fotoshoot die het bruidspaar tussendoor heeft gedaan met een bevriende modefotograaf.

De weddingstyling deze week:
De voorbereiding voor de wedding van aankomende week zijn gestart.
We gaan naar Hofstede Meerzigt in Zoetermeer we hebben daar nog nooit een wedding gestyled dus wel weer spannend! Ze hebben een geweldige tuin en omdat de weersverwachtingen goed zijn voor deze week gaan er dus een hoop extra spullen mee. Kleurthema van deze wedding is soft rose met soft lila! En ja er is ook weer een Candy Table in die kleur maar dat is
gelukkig allemaal al binnen of in de maak.

Nieuwtje van deze week:
Een onontdekte trouwparel in Amsterdam; Wij laten in het online magazine van oktober stylish foto’s zien van deze bijzondere trouwlocatie! Nog even geduld dus…

Tip van deze week:
Begin bijtijds met bestellen en voorbereiden.
Bijvoorbeeld als er geen ‘echt linnen’ servetten op tafel moeten is er een papieren alternatief wat bijna niet van stof is te onderscheiden is. Wel zo makkelijk dat je alvast die 150 servetten van tevoren kan strikken i.p.v. op de dag zelf… (lees: geen stress)

Tot volgende week!

Liefs,
Lieske Veraart /Total X

Meer van Lieske

Laat een reactie achter

*

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34A-B
1087 HN Amsterdam
T 020 395 1585
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op:
» Twitter.com/trouwlocatie
» Twitter.com/toptrouwblog
» Facebook

TopTrouwlocatie tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.