Blitzz Feest geeft kids óók een onvergetelijk trouwfeest

Wanneer je passie bij de ontwikkeling van kinderen ligt, je van een gezellig feestje houdt en je als kwaliteitscoach werkzaam bent voor kinderdagverblijven, is de stap snel gezet. Zo ontdekte Lotty Smienk dat zij van kinderfeestjes en trouwpartijtjes een onvergetelijk evenement kan maken voor zowel de kinderen als de ouders. “Lasergamen en bowlen is zo makkelijk… ik vind het belangrijk dat een feestje ook echt feestelijk is en daarbij ook een educatief, creatief en uniek element bevat. Toen ik dat besefte ben ik draaiboeken gaan schrijven voor Blitzz Feest.” Dit relatief jonge bedrijf weet als geen ander dat kinderen het geweldig vinden als hun fantasie geprikkeld wordt. Wanneer Blitzz Feest wordt ingehuurd tijdens een bruiloft weet je één ding zeker: zowel de volwassenen als de kinderen hebben een onvergetelijke en vooral zorgeloze dag!

Ik sprak met Lotty Smienk over Blitzz Feest om meer te weten te komen over haar bedrijf.

Kun je vertellen waar Blitzz Feest voor staat en hoe het ontstaan is?
“Ik vind het heel erg dat de fantasie weinig wordt geprikkeld bij kinderen. Met bijvoorbeeld onze Blitzz toverkisten wil ik dat de fantasie geprikkeld wordt zodat kinderen iemand anders mogen zijn; of dat nu een krokodil, een dwerg of een prinses is. Fantaste is belangrijk in de ontwikkeling en bovendien levert het heel veel leuke momenten op!”

“Het bedrijf is ontstaan vanuit mijn passie; Ik ben altijd gek op kinderen geweest en vind het leuk hen te zien genieten van een feestje. Mijn moeder heeft jarenlang een peuterspeelzaal gehad en daarin groeide ik mee. Op een gegeven moment heb ik het zelfs overgenomen. Inmiddels is Het Appeltje gefuseerd en vervolgens ben ik gestart met Blitzz Feest.”

Waarom is voor deze naam gekozen?
“Blitzz klinkt gewoon blits. Een leuk, nieuw, hip feestje. Een pakkende naam voor een pakkend feestje.”

Hoe ziet een ‘trouwfeestje’ van Blitzz Feest eruit?
“We hebben zes verschillende toverkisten waaruit gekozen kan worden. Deze toverkisten staan voor thema’s, zodat direct ook een thema gekozen is dat de basis wordt van het feest. De ruimte wordt dan veranderd met een decor, er worden spellen gedaan, er wordt geknutseld en geschminkt. Kortom: de kinderen vermaken zich in hun eigen wereld (dat eventueel op bepaalde momenten weer samenkomt met de bruiloft).”

Aan welke criteria moet een ‘feestje’ voldoen volgens Blitzz Feest?
“De kernwaarden die wij belangrijk vinden zijn: gezelligheid, vertrouwd voelen, knus, creatief, fantasie, veilig en samenspel.”

Wat is jouw favoriete kinderfeestje?

“Dat is een inhoudelijk feestje waarin we alle kindjes in een – eigen gekozen – rol  krijgen van het thema zodat ze een fantastische, feestelijk dag beleven.”

Waarom zou men niet moeten bezuinigen op een kinderprogramma tijdens een bruiloft?
“Omdat niet alleen de bruid en de bruidegom een heerlijke dag hebben en in alle rust kunnen genieten, maar de kinderen ook een heel leuk bruidsfeest beleven. Op die manier heeft iedereen het naar zijn zin. Bovendien werken wij alleen met gediplomeerde leidsters, dus de kinderen zijn in goede handen…”

PS. De kisten zijn ook zonder begeleiding te huur! Check www.blitzzfeest.nl voor meer informatie.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: