Nog niet aangemeld? Het kan nog… en maak gelijk kans op mooie prijzen

Eind april zijn wij begonnen met de organisatie van de Open Toptrouwlocatie Route. Spannend om dit voor het eerst te organiseren natuurlijk. De aanmeldingen van de locaties kwamen al snel binnen. Speciaal voor deze dag hebben wij posters en flyers ontwikkeld, zodat alle locaties deze kunnen uitdelen aan bruidsparen.

Keuze locatie
Over een paar dagen zullen heel veel tortelduifjes hun keuze voor een trouwlocatie gemaakt hebben dankzij de Open Toptrouwlocatie Route die a.s. zondag, 30 september, bij meer dan 345 locaties georganiseerd wordt. Deze dag zal in het teken staan van de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie en kan bestempeld worden als de nationale dag waarop het oriënteren naar de droomlocatie voor vele toekomstige bruidsparen centraal staat.

In de media
In dagbladen als het Algemeen Dagblad, het Parool en de Telegraaf staat meer informatie over de Open Toptrouwlocatie Route, en ook op Radio 538 wordt veel aandacht gegeven aan deze dag. Overigens niet alleen vanwege de grote hoeveelheid aan locaties en aanmeldingen, maar ook zeker vanwege het te winnen prijzenbedrag van maar liefst € 100.000,-, waaronder een complete huwelijksdag t.w.v. € 10.000,-.

Wij kijken nu al uit naar 30 september. Wil jij ook locaties gaan bezichtigen op deze dag? Ga dan snel naar www.opentoptrouwlocatieroute.nl, meld je aan en maak ook kans op één van de geweldige prijzen!

Liefs,
Laura en Marja
De Locatieadviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: