Tip: leuke cadeaus voor bruidsmeisjes en getuigen

Met meer dan 10 jaar ervaring in de sieradenbranche startte Sandy Lurks de website We Love Jewelz, waar je een keur aan heerlijke hebbedingen vindt: van oorbellen tot armbanden en van kettingen tot ringen. De sieraden worden met veel liefde gemaakt en juist daarom is de match met de meest romantische gebeurtenis – de trouwdag! – snel gemaakt.


Bedankt dat je er voor ons bent!
Via de webshop van We Love Jewelz vind je letterlijk voor ieder wat wils! Denk aan het zusje dat jou zo goed geholpen heeft in de voorbereidingen, je moeder die als getuige optreedt, de bruidsmeisjes of de ceremoniemeesters.

Elk sieraad is uniek
Er wordt in de trendy collectie van We Love Jewelz veel gebruik gemaakt van natuurstenen als rose quarts, amethyst, jade en tiger eye. “Juist hierdoor maak je een cadeautje nog persoonlijker, aangezien de stenen gekenmerkt worden door hun eigen krachten en betekenissen,” vertelt Sandy. Ook zijn alle sieraden op maat te maken: “Zoals een kleiner armbandje en een kettinkje voor het jonge bruidsmeisje.”   

Bijna alle items uit de collectie zijn goed met elkaar te combineren, dus je hoeft het niet eens bij een enkel sieraad te houden…

Tegen een betaalbare prijs kun je losgaan op de inspirerende collectie die met veel liefde (hand)gemaakt is!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: