Van harte… prijswinnaars derde kwartaal 2012

Zoals ieder kwartaal, hebben we we ook in oktober bruidsparen verrast met de prijzen die Toptrouwlocaties verloot onder de bruidsparen die hun locatie doorgeven.Deze bruidsparen hebben wij blij gemaakt met de volgende prijzen:

Huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,- 

Bruidspaar Kitty & Stefan bij Finley het Witte HuisPrijsvragen??!!!… Daar doe ik of mijn vriend eigenlijk nooit aan mee. Maar op de website toptrouwlocaties.nl hoefde je alleen maar je gegevens achter te laten waar en wanneer je gaat trouwen. Een hele kleine moeite dacht ik, dus laat ik de kans maar wagen. En toen….. kwam het telefoontje!!! De loting heeft plaats gevonden en u heeft de hoofdprijs gewonnen. DE HOOFDPRIJS???!!! Een waarde cheque van 10.000 Euro te besteden op de locatie die we hebben uitgekozen. Ik wist niet wat ik hoorde. Wij, een prijs gewonnen??? Wat een fantastisch nieuws. Zo verrast, enthousiast en blij heb ik dit nieuws tegen mijn vriend verteld. Ook hij kon het niet geloven! Het organiseren van onze trouwerij was al heel erg leuk om te doen maar door het winnen van deze prijs krijgt het wel een speciaal tintje. Toptrouwlocaties.nl ontzettend bedankt!!!!!

Trouwjurk van Enzoani bij bruidsmodewinkel De Bruidssuite in Amsterdam 

Bruidspaar Dominique & John

Ik was erg verrast dat ik werd gebeld door Toptrouwlocaties.nl en helemaal toen me verteld werd dat ik een trouwjurk gewonnen had.
Echt zo ontzettend leuk, ik geloof dat ik dat ook wel 25 keer gezegd heb! Een super cadeau uiteraard.
Heel erg bedankt en volgend jr zal ik jullie zeker een foto sturen van de jurk die ik gekozen heb. 
Liefs Dominique

Een Decoratie & Styling consult van Total X (3 keer verloot)

Eerste bruidspaar: Leanda & Arjan

Gisteren hebben wij gehoord dat we een Decoratie en Styling consult hebben gewonnen bij Total X. 
Echt super leuk dat wij deze prijs gewonnen hebben, totaal onverwacht.
We hebben er super veel zin in en zijn erg benieuwd naar de adviezen die we krijgen.
Groetjes Arjan en Leanda

Tweede bruidspaar: Sylvana & Martijn

Ik had onze trouwlocatie doorgeven op toptrouwlocaties.nl maar wist niet dat je er iets mee kon winnen.  Dus werd ik op de vroege morgen gebeld door toptrouwlocaties.nl  dat wij in de prijzen zijn gevallen. Een styling en decoratie advies van Total x . Daar zijn wij echt heel blij mee. Wij trouwen 30 augustus 2013 en het meeste is al geregeld voor onze bruiloft alleen de styling en decoratie daar zijn we nog niet aan uit. Dus dit cadeau komt heel goed uit, wij zijn benieuwd wat Total x van onze trouwlocatie kan maken om het geweldig eruit te laten zien.

Derde bruidspaar: Nancy & Arno

Na 2 keer gebeld te worden door een onbekend nummer, dacht ik dit moet wel belangrijk zijn… Dus ik terug bellen en bleek het van toptrouwlocaties.nl te zijn.  In eerste instantie dacht ik dat het om reclame ging en dat ik nu mee deed aan een loting. Maar wat bleek; wij hadden al gewonnen! Dat is helemaal leuk! Wij zijn erg blij met de prijs; een Decoratie & Styling consult van Total X. Met de aankleding zijn wij nog niet bezig geweest, omdat wij pas trouwen in sept. 2013. Wij zijn erg benieuwd wat voor tips Total X gaat geven. En natuurlijk wat er in de goodiebag zit…. Bedankt Toptrouwlocatie en Total X voor dit mooie cadeau!
Groetjes Arno en Nancy

Overnachting in Sandton IJsselhotel in Deventer met een ontbijtbuffet en fruit & champagne op de kamer

Bruidspaar Cheryl & Romano

Kon niet wachten om je gelijk onze reactie toe te sturen 🙂 Super leuk dat we gewonnen hebben! En dat terwijl ik helemaal niet wist dat we iets konden winnen… Dat maakt het nog een grotere verrassing natuurlijk.
Het hotel ziet er op internet al geweldig uit, en we gaan hier binnenkort zeker heel erg van genieten.
Bedankt voor jullie Top service en leuke verassingen! Zelfs van de weddinggift waren we niet op de hoogte tot jullie mij hier zelf nog over belde. Betere service kan toch haast niet?
Liefs,  Romano & Cheryl

Overnachting in Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee

Bruidspaar Sanne & Jan

Heel erg verrast was ik toen je me gisteren belde, ik had in eerste instantie niet door dat we een prijs hadden gewonnen! Wat leuk een nachtje in de suite van Hotels van Oranje! gaan we zeker een leuk weekendje naar Noordwijk aan Zee van maken! En dankzij jullie site
Toptrouwlocaties.nl hebben we recent tijdens de Open Toptrouwlocatie Route onze TopTrouwlocatie voor volgend jaar gevonden!
Nogmaals erg bedankt en we gaan genieten van deze prijs!
Groetjes Jan en Sanne

De volgende prijsuitreiking is in januari 2013. Kijk op www.toptrouwlocaties.nl om te weten hoe je hier kans op maakt!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: