Prijzen verloten 4e kwartaal 2012

Zoals ieder kwartaal, hebben we ook in het 4e kwartaal weer een aantal super prijzen waar je kans op maakt indien je de definitieve trouw- en/of feestlocatie doorgeeft via Toptrouwlocaties.nl. Op de volgende prijzen maak je kans, de verloting is in januari 2013:

Huwelijksdag op je doorgegeven locatie t.w.v. maximaal € 10.000,-
Overnachting in een deluxe kamer in Hilton The Hague
Het eigentijdse hotel dat sinds juli 2011 open is, is gevestigd in het historische centrum van Den Haag. Goed bereikbaar en dichtbij de vele kenmerkende gebouwen en unieke plekjes van de stad. U kunt vanuit het hotel vertrekken en op loopafstand bijvoorbeeld foto’s laten nemen bij het Vredespaleis, de Koninklijke stallen en op het Binnenhof.  Een uitstapje met uw gezelschap naar het strand of de stad verkennen met een privé-rondvaart behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Overnachting in een Luxury kamer in Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Sofitel Legend The Grand Amsterdam biedt vijfsterren luxe in een unieke Amsterdamse, historische ambiance, voorzien van Franse elegantie en grandeur met Nederlandse stijlelementen. Van trendy Amsterdammer, koninklijke bruid tot en met beroemde internationale filmster; iedereen kent de weg naar The Grand. De kamers, het restaurant, de zalen en de prachtige binnentuin… ze verleiden met hun design en historische aantrekkingskracht tot een bezoek. Want deze ‘landmark’ van Amsterdam, door de eeuwen gerijpt en verrijkt door talloze bijzondere gebeurtenissen, heeft eveneens met Restaurant Bridges een grote naam op culinair gebied – Ron Blaauw.

We blijven natuurlijk ook iedere maand een suite verloten in één van onze Toptrouwlocaties. We houden je via Toptrouwlocaties.nl, Weddingplanner.nl, Facebook & Twitter op de hoogte!


Nieuwe bruidskamer Hotel Bergse Bossen

Om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de markt, heeft Hotel Bergse Bossen te Driebergen de bruidskamer volledig gerestyled. De romantische bruidskamer is uitgerust met tweepersoonsbed, badkamer met ligbad en zithoek met loveseat en beschikt over een safe, flatscreen televisie, draadloos internet, minibar en terras met comfortabele stoelen. De kamer staat vanaf 14.00 uur tot de beschikking van het bruidspaar om tussentijds op te frissen, om te kleden of even uit te rusten.

Indien je ervoor kiest om het huwelijksfeest bij Hotel Bergse Bossen te vieren, wordt de overnachting in de nieuwe bruidskamer kosteloos aangeboden.


Liefde is … van de week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel liefs,

Marja & Laura
Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: