Vrijdag verloten we weer een suite

Toptrouwlocaties.nl verloot elke maand een suite onder één van de bruidsparen die hun locatie doorgeven via de website. Vrijdag verloten we de suite van de maand november, dit keer in het Renaissance  Amsterdam Hotel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij ook kans maken op zo’n suite of één van de geweldige prijzen die ieder kwartaal verloot worden? Geef dan snel je locatie door op Toptrouwlocaties.nl.

 

Trouwringen zijn er in alle soorten en maten, maar de Japanse designer Sakurako Shimizu heeft een wel heel bijzondere ring ontworpen.

Spanning, zenuwen. Niet elk bruidspaar is compleet bij de les op het moment dat ze elkaar het ja-woord geeft. En daarom heeft Shimizu een ring ontworpen waarin de stemmen van het kersverse echtpaar op het moment dat ze ‘Ja, ik wil’ zeggen, gegraveerd zijn. De trouwringen worden gemaakt van 18 of 14 karaats goud (wit, geel of rood), zilver of platina.

Stem in ketting

Wil je de stem van je partner altijd bij je dragen, dan heeft de Japanse kunstenaar ook de zogenaamde Waveform series 2007 uit: kettingen en ringen met langere geluidsfragmenten in het metaal gegraveerd. (Bron: Telegraaf.nl)

 

Liefde is… spreuk van de week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liefs, Marja & Laura De Locatieadviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: