Meer dan 200 locaties openen hun deuren tijdens De Route

Wie trouwplannen heeft, houdt zondag 3 februari vrij in de agenda. Want dan vindt de Open Toptrouwlocatie Route plaats. Bruidsparen kunnen vrijblijvend bij meer dan 200 locaties een kijkje nemen, op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! Een romantisch landhuis, een hip strandpaviljoen of toch een intiem klooster? De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag.

Binnen budget blijven
“Er komt veel bij kijken om binnen het budget de perfecte locatie te vinden”, zeggen locatie adviseurs Laura & Marja van Toptrouwlocaties.nl. “Belangrijk dus om je goed te oriënteren. Om de zoektocht naar de juiste locatie gemakkelijker te maken, organiseren we daarom de Open Toptrouwlocatie Route.”

€ 100.000,- aan prijzen
De Open Toptrouwlocatie Route wordt de nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat. Meer dan 200 trouw- en feestlocaties door het hele land zetten van 12.00 tot 17.00 uur hun deuren open voor een vrijblijvende, gastvrije kennismaking. Bruidsparen kunnen zonder afspraak binnenkomen  en naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen. En er is meer. Iedere locatie verloot een prijs en Toptrouwlocaties.nl verloot 2x een Weddingconsult, 2x een Decoratie&Styling consult en zelfs een complete huwelijksdag op een locatie naar keuze t.w.v. maximaal € 10.000,-.

Meld je aan!
Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar de perfecte locatie? En wil je kans maken op die prachtige prijzen? Kijk op www.opentoptrouwlocatieroute.nl welke sfeervolle en unieke locaties meedoen aan de Open Toptrouwlocatie Route. Meld je nu aan en maak kans op vele prijzen!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: