Trouwen in Paleis Soestdijk? Ja ik wil!

De vraag of het mogelijk is om te trouwen bij één van Nederlands mooiste locaties, Paleis Soestdijk, is vanaf vandaag te beantwoorden met een ‘JA!’.  ‘Wekelijks krijgen we verzoeken binnen van toekomstige bruidsparen of deze mogelijkheid er is. Een plek als deze heeft alles in zich om een prachtig huwelijk te bezegelen. We zijn dan ook enorm verheugd dat dit binnenkort kan’, aldus Raymond Borsboom directeur Cultureel Organisatiebureau Artifex , in samenwerking met de Rijksgebouwendienst verantwoordelijk voor de culturele programmering en exploitatie van het paleis.

Koninklijke allure
In het decor van het paleis, met zijn rijke geschiedenis, een huwelijk voltrekken is heel bijzonder. ‘Het is een letterlijke stap in de wereld van de Oranjes met een geschiedenis die 350 jaar terug gaat. Het paleis diende als jachthuis, zomerverblijf, woon- en werkpaleis. De laatste bewoners zijn Koningin Juliana en Prins Bernhard. Zij ontvingen hun gasten in de koninklijke residentie.’

Dat je nu hier je gasten kan ontvangen geeft koninklijke glans aan je huwelijksdag

Rode pluche en kroonluchters
Het paleis biedt verschillende ruimten aan. Voor de trouwceremonie kan men terecht in de Stuczaal. Deze kenmerkt zicht door de halfronde gestuukte cassetten plafond, de kroonluchters, de prachtige vloer en hoge openslaande deuren  naar de Vestibule, dat aansluit op het bordes. In de Witte Eetzaal, met het rode pluche, dat bewaard is gebleven uit de tijd van Koning Willem II en Koningin Anna Paulowna kan men met een gezelschap dineren. Daarnaast beschikt de Oranjerie, gelegen in de Engelse landschap tuin, sinds het paleis open is voor publiek over de uitrusting van een restaurant.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: