Meer dan 2.250 bezichtigingen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

De tweede Open Toptrouwlocatie Route heeft afgelopen zondag veel belangstelling gekregen van aanstaande bruidsparen; Zij namen in groten getale vrijblijvend een kijkje, bij trouwlocaties door het hele land, in hun zoektocht naar het perfecte decor voor hun Grote Dag. Toptrouwlocaties.nl organiseerde deze nationale open dag bij 238 locaties om aanstaande bruidsparen op weg te helpen naar een onbezorgde en stressvrije bruiloft.

Dat hier behoefte aan is bleek uit de grote opkomst: veel locaties mochten tientallen bruidsparen welkom heten, in totaal waren er zelfs meer dan 2.250 bezichtigingen.


Foto credits: Bas Uijlings – Foto: West Indisch Huis in Amsterdam

Op zoek naar dat speciale gevoel: hier willen wij trouwen!
Een romantisch landhuis, een hip strandpaviljoen of toch een intiem klooster? De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Maar juist het vinden van een geschikte trouwlocatie is voor veel stellen een reden onrustig te worden of zelfs gestrest van te raken. “Er komt namelijk veel bij kijken om binnen het budget de perfecte locatie met de juiste sfeer en uitstraling te vinden,” zegt locatieadviseur Laura van den Berg van Toptrouwlocaties.nl.

Klaar met de zoektocht?
Aankomend bruidspaar Carolien en Jeroen in Kasteel Staverden in Ermelo: “We willen op 11 oktober aanstaande in een kasteel trouwen en zijn dan ook heel druk met het zoeken naar onze droomlocatie. Vandaag konden we dankzij de route op één dag meerdere kastelen bezoeken en Staverden voelt direct heel goed, dus misschien zijn we nu wel klaar met de zoektocht!”

Passend in de oriëntatiefase
Milou van der Es, partymanager van de Kalkovens in Huizen: “Wij vinden de Open Toptrouwlocatie Route een superleuk initiatief dat prima past in de oriëntatiefase van bruidsparen. Het is een fantastische kans om vrijblijvend binnen te wandelen bij veel locaties en ons biedt het de gelegenheid veel meer mensen op één dag kennis te laten maken met onze schitterende trouwlocatie.”

Zondag 29 september is de volgende Open Toptrouwlocatie Route
Juist om die redenen is de Open Toptrouwlocatie Route in het leven geroepen: de route biedt bruidsparen de kans om vrijblijvend en zonder afspraak zo goed mogelijk de sfeer van een locatie te proeven. De volgende editie van de Open Toptrouwlocatie Route vindt plaats op zondag 29 september 2013.


Foto: Landgoed Waterland in Velsen-Zuid

Enkele reacties op de Open Toptrouwlocatie Route,  o.a. op social media kanalen:

West Indisch Huis: “We zijn ontzettend blij met de grote belangstelling en hebben alle bruidsparen met veel genoegen ontvangen!”

Paviljoen De Witte: “Ik ben bijna mijn stem kwijt na zoveel rondleidingen en gesprekken… We mochten twee keer meer bruidsparen dan gepland welkom heten.”

Anja Feijen: “Ik bezocht Outdoor Valley, heel anders dan het standaardzaaltje 😉 Trouwen in een tipi en daarna klimmen of bij het kampvuur chillen. Complimenten voor het ontvangst, de rondleiding en het gesprek! Deze locatie zet ik alvast in de favorieten.”

Ellen van Mil: “We hebben 5 locaties bezocht en hebben in ieder geval een locatie waar we zeer in geïnteresseerd zijn!”

Winnen winnen winnen
Alle deelnemende bruidsparen die definitief een locatie boeken, maken kans op prachtige prijzen. Toptrouwlocaties.nl verloot onder meer een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,- twee keer een gratis Weddingconsult van HIP Weddings t.w.v. € 150,- excl. BTW per consult en daarnaast geeft Total X twee keer een Decoratie & Styling consult inclusief een amazing Total X bruidsboeket weg. Ook alle locaties verloten bijzondere prijzen!

Geef hier jullie definitieve locatie door »

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: