Toptrouwlocaties.nl en Kasteelfeesten.nl geven huwelijksdag weg op 100%NL

Gedurende een aantal weken was op 100% NL de actie ‘Wens het en krijg het’ te horen. Twee weken lang zijn heel veel mensen verrast en enorm blij gemaakt… Een greep uit de wensen die in vervulling gingen:

Een iPad, een reis naar New York, je gewicht in drop, een reis voor het hele gezin naar Disneyland Parijs, een glitterjasje van Gerard Joling, een weekendje naar Center Parcs, een fotoshoot…Een volledig verzorgde bruiloft

En op de laatste dag van de actie, afgelopen vrijdag, kwam een wel heel bijzondere droom uit voor één van de luisteraars van 100% NL. Vera Smeets uit Limburg wenste een compleet verzorgde bruiloft voor haar en haar verloofde… Een team van 100% NL verraste haar op haar werk en bracht haar live in de uitzending: “Twee weken lang zei ik tegen iedereen dat ik de klapper op vrijdag zou gaan winnen, maar niemand geloofde het!” Dankzij Toptrouwlocaties.nl en Kasteelfeesten.nl wordt haar droom werkelijkheid! Ook mag Vera een trouwjurk uitzoeken bij de Honeymoonshop.

Alsnog dit jaar trouwen
Het aanstaande bruidspaar is overvallen met de prijs en kan het bijna niet geloven.

“Dit is echt geweldig nieuws, vooral omdat we onze bruiloft een jaar hadden uitgesteld vanwege de financiën. Nu kunnen we alsnog dit jaar trouwen,” vertelt de blijverraste Vera.

Over Toptrouwlocaties.nl
Toptrouwlocaties.nl biedt een zeer divers en groot aanbod van trouwlocaties in Nederland. Met in totaal 1.000 locaties is er voor ieder wat wils. Op zowel de site als de gratis te downloaden Locaties App is het vinden van de ideale trouwlocatie snel en gemakkelijk geregeld, helemaal met behulp van de gratis locatieadviseurs. En als bruidsparen de definitieve trouwlocatie aan Toptrouwlocaties.nl doorgeven krijgen ze niet alleen de Wedding Gifts, een box vol kortingsvouchers, cadeautjes en tips & tricks, maar maken zij tevens direct kans op een overnachting in een bruidssuite, een trouwjurk, ringen en zelfs een compleet verzorgde bruiloft in een locatie naar keuze t.w.v. maximaal 10.000 euro.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: