Trouwlocatie van het jaar in handen van Green Village

Vandaag is trouwlocatie Green Village in Nieuwegein onderscheiden met de Toptrouwlocaties Award 2013. Vele aanstaande bruidsparen gaven aan hun huwelijksdag te willen vieren bij Green Village; de locatie kreeg het afgelopen jaar de meeste aanvragen op Toptrouwlocaties.nl*. In totaal maakten 1.000 locaties kans op de titel ‘trouwlocatie van het jaar’. De uitreiking van de award vond passend plaats op de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag.


V.l.n.r.: Annemieke Heersping-Wiegers, Marloes Groot Jebbink (manager), Justin van Hooijdonk (directeur), Laura van den Berg

Top 5 populairste trouwlocaties van Nederland

1.            Green Village in Nieuwegein
2.            Paviljoen de Witte in Scheveningen
3.            Finley het Witte Huis in Nieuw-Loosdrecht
4.            Het Heerenhuys in Rotterdam
5.            Het Koetshuis in Rotterdam

Ideale trouwlocatie
Aanstaande bruidsparen die elkaar binnenkort het jawoord zullen geven, weten hoe belangrijk het is om de voor hen perfecte trouwlocatie te vinden. In een eerder bruidsparenonderzoek** van Toptrouwlocaties.nl geeft 45% van de stellen aan dat een slechte locatie hun volledige trouwdag kan verpesten. Ongeveer de helft van de bruidsparen spendeert dan ook 50% – 75% van het huwelijksbudget aan de locatie. Bij tweederde van de stellen zijn uitstraling en sfeer doorslaggevende factoren voor het kiezen van de locatie. Op Toptrouwlocaties.nl (en de Toptrouwlocaties App) kunnen bruidsparen uit een groot en veelzijdig aanbod een shortlist maken om zo sneller en eenvoudiger hun ideale locatie te vinden.

Green Village
De voormalige boerderij, onder de rook van Utrecht, heeft een adembenemende buitenentourage en een compleet gerenoveerd interieur, een riant terras met uitzicht op rustiek water en sfeervolle ruimtes. De bijzondere sfeer en persoonlijke service van deze Toptrouwlocatie vormen een uitstekende combinatie voor de mooiste dag van het leven. “We waren al bijzonder trots op onze vierde notering van vorig jaar en toen stonden andere gerenommeerde locaties boven ons. Nu we die hebben weten te verslaan in het aantal aanvragen voelt dat enorm goed. Green Village onderscheidt zich met goede faciliteiten, goede prijzen en een waanzinnige uitvoering. We maken het verschil in de uitvoer en de beleving,” aldus directeur Justin van Hooijdonk.


* In 2012 zijn 10.159 informatieaanvragen gedaan op Toptrouwlocaties.nl.
** Onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau NarrowMinds onder 287 stellen die korter dan een jaar geleden getrouwd zijn of binnen een jaar gaan trouwen.

Foto Credits: Barbara van Baarsel

 

Ook in het nieuws bij:

– Nu.nl: http://www.nu.nl/lifestyle/3203848/green-village-trouwlocatie-van-jaar.html

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: