De maandelijkse suite is verloot

Deze maand hebben wij weer een bruidspaar mogen verrassen met een overnachting in een suite. Afgelopen maand was het de Suite van The College Hotel in Amsterdam.

Het gelukkige bruidspaar is Marlies & Stefan.

“We zaten net in de auto, terugrijdend van de ondertrouw toen we werden verrast met een telefonische mededeling dat we de overnachting hadden gewonnen in de suite in  het College Hotel in Amsterdam. We waren helemaal blij verrast, geweldig leuk!!!! Toevallig zaten we net afgelopen week te kijken naar bruidssuites voor onze huwelijknacht, dus dit komt perfect uit. Super bedankt Toptrouwlocaties.nl wij gaan heerlijk genieten.”

 

 

Lente!
De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt en de bloemetjes komen uit. En ieder seizoen heeft zijn eigen bloemen. Belangrijk is hierop te letten bij het uitzoeken van je bloemen.
In de lente kun je voor jouw boeket onder andere kiezen voor; Gardenia, Iris, Jasmijn, Kamille, Gerbera, Orchidee, Rozen, Anemoon, Anjer, Vergeet me Niet, Seringen en uiteraard Tulpen, Narcissen, Hyacint, Pioenroos en de prachtige Ranonkel. Het voordeel van veel van deze bloemen is dat ze in de meest prachtige kleuren verkrijgbaar zijn!

 

 

Bruidstaart
Bij een bruiloft hoort een lekkere taart, maar naast een traditionele bruidstaart zijn er vele varianten.

Ben je een KitKat of M&M fan dan kun je kiezen voor een KitKat taart. Daarnaast kun je ook kiezen voor een prachtige macarontaart, vrolijke cakepops of een donuttaart. Heb je een kleurthema dan kun je de taart in dit thema laten decoreren of printen. Wat denk je van een stoere onbewerkte taart, de smaak is tenslotte minstens net zo belangrijk als de looks.

Vaak wordt de bruidstaart na het Ja-woord aangesneden, maar je kunt deze ook bewaren voor bij het dessert en hier een grote ‘cheesecake’ presenteren met vijgen, peer en aardbeien!

Veel plezier met voorproeven!

Liefs, Marja, Laura & Annemieke

De Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: