Kom langs bij Beachclub SAND

Beachclub  SAND opent haar deuren voor bruidsparen die op zoek zijn naar een geweldige plek voor een  romantische, ongedwongen  en onvergetelijke huwelijksdag….

Beachclub SAND is helemaal vrijstaand en volledig tot jullie beschikking. Veranda’s rondom, het mooiste uitzicht…..in Hoek van Holland op de kruising van de Nieuwe Waterweg en de Noordzee.

Romantiek voert hier de boventoon voor de mooiste huwelijksdag midden in de duinen aan zee.

Op donderdag 4 april tussen 19.00 en 21.00 uur kijkt Beachclub SAND uit naar alle bruidsparen die al bij SAND gereserveerd hebben maar ook naar die bruidsparen die graag op zo’n bijzondere locatie aan zee een onvergetelijke huwelijksdag willen beleven. Deze trouwlocatie aan de Noordzee heeft zijn favoriete leveranciers uitgenodigd om de avond compleet te maken.

EN DE SUITE GAAT NAAR….

Deze maand hebben wij weer een bruidspaar mogen verrassen met een overnachting in een suite. Afgelopen maand was het de Suite van Sofitel Legend the Grand Amsterdam.

Het gelukkige bruidspaar is Tyrza & Cees:

“Beste Annemieke, wat een geweldige verrassing was jouw telefoontje vanmiddag. We hebben even naar de site gekeken en het hotel ziet er fantastisch uit. Dank je wel voor dit leuke cadeau, we gaan er zeker van genieten!”

BEAUTYTIPS

Waren er van het weekend niet alleen paaseitjes verstopt, maar vond je ook een verlovingsring? Gefeliciteerd!
www.beautytips.nl geeft je graag alvast wat beautytips, want bij een stralende dag hoort een stralende bruid.

Laat je adviseren!
In de lente heeft je huid andere behoeften dan in de winter. Oneffenheden in je huid worden onder meer veroorzaakt door te vette crèmes, verkeerde verzorging of dode huidcellen. Dit is simpel te voorkomen door je te laten adviseren voor de juiste verzorgingsproducten passend bij jouw huidtype.

Minimaal SPF10
Voor alle huidtypes: kies voor de lente een crème met een zonnefilter van minimaal SPF10. Zo ben je beter beschermd tegen de eerste zonnestralen. Voor de zonbeschermingsfactor geldt: Hoe lichter je huid hoe hoger de SPF factor. Alvast een bruinere tint op je gezicht? Gebruik een gezichtscrème en bodylotion met subtiel zelfbruinend effect!

Scrubben scrubben scrubben
Door je huid te scrubben zorg je ervoor dat het bovenste laagje van je huid verdwijnt en je huid en teint weer stralend gezond en glad worden. Ideaal voor de lente dus! Let op: Gebruik een scrubcrème die past bij je huidtype, scrub niet meer dan tweemaal per week en verzorg je huid na het scrubben altijd met een verzorgende, hydraterende crème. Voor een maximaal effect en een superhuid gebruik je na het scrubben een gezichtsmasker dat past bij je huidtype.

Hals en decolleté: kom maar uit die coltrui…
Tip: vergeet je hals en decolleté niet! Deze lichaamsdelen verstoppen we in de winter onder dikke sjawls en wollen truien. Daardoor heeft je huid niet goed kunnen ademen. Scrub je hals en decolleté met een gezichtsscrub; deze zijn zachter en beschadigen de tere huid rondom deze zones niet. Voor de rest van je lijf kun je een grovere bodyscrub gebruiken. Ook hier geld: hydrateer en verzorg je huid na het scrubben met een bodylotion- of milk.
bron: www.beautytips.nl

Liefs, Marja, Laura & Annemieke
De Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: